Kuka on Galip Öztürk? Kuinka vanha Galip Öztürk on, mistä se tulee? Galip Öztürkin rikkaus!

Kuka on voittaja ozturk voitokas ozturk kuinka vanha hän on ozturkista
Kuka on voittaja ozturk voitokas ozturk kuinka vanha hän on ozturkista

Galip Öztürk (syntynyt 1. tammikuuta 1965 Ayvacik, Samsun), Georgian kansalainen, Metro Group of Companies -yrityksen omistaja perustettiin vuonna 2005 ja "Turkey Bus Federation" on perustajajohtaja.Saatuaan etukäteen tietää, että korkein oikeus vahvisti Kuvvet Köseoğlun murhan elinkautisen, hän pakeni Georgiaan vuonna 2018.

Galip Öztürkin isoisä ja vanhimmat asettuivat Çarşamban alueelle Sürmenestä Venäjän etenemiseen vuonna 1916. Öztürk, yksi perheensä viidestä lapsesta, syntyi vuonna 1965 Ayvacıkissa İsmail Öztürkin pojana. Suoritettuaan keskiasteen peruskoulutuksensa hän meni 13-vuotiaana Istanbuliin ja aloitti työskentelyn Topkapin teehuoneessa. Sitten hän aloitti liiketoiminnan pienen teekaupan kanssa Topkapın linja-autoasemalla.

Myöhemmin hän siirtyi bussikuljetuksiin ja perusti marraskuussa 1992 Metro Turizmin. Yritys, joka lähti ensin kolmen bussilla Istanbul-Ankara-linjalle, alkoi sitten kasvaa nopeasti. Öztürk valittiin kansainvälisen Anatolian ja Traakian bussiyhdistysten presidentiksi vuonna 2000. Samana vuonna hän voitti Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş: n hallituksen puheenjohtajan valinnat. 4 Tammikuun 2005. päivänä 58 hän perusti järjestön, joka kokoontuu Turkin linja-autoliiton alaisuuteen ja josta tuli tämän liiton perustajajohtaja. Öztürk, joka omistaa yli 40 yritystä ja ylläpitää Ison Istanbulin linja-autoasemaa ja Kayseri Intercity -bussiterminaalia, omistaa myös Samsun Yusuf Ziya Yılmaz -bussiterminaalin, Havzan ja Yeni Çarşamban terminaalit. Elinkautiseen vankeuteen tuomittu ja laittomasti Georgiassa asuvan Galip Öztürk siirsi Büyük Istanbulin linja-autoaseman toiminnan IMM: lle vuonna 2019.

Öztürkin omistaman Metro Commercial and Financial Investments Holdingin tytäryhtiön Metro Turizm Seyahatin 5 prosentin myynnistä Ali Bayramoğlulle on päätetty aloittaa neuvottelut.

Vaikka Galip Öztürkiä syytettiin 5. heinäkuuta 2003 voittoa tavoittelevan rikollisjärjestön perustamisesta, hänet vapautettiin myöhemmin. Vaikka hän lisäsi Van Etin ryhmäänsä vuonna 2005, hän myi Metro Turizm Van Etille vuoden 2009 alussa avaamaan sen yleisölle. Huhtikuussa 2009 hänet pidätettiin väitetystä manipulaatiosta Istanbulin pörssissä (ISE) ja viittasi oikeustaloon. Myöhemmin hänet vapautettiin kuitenkin odottamaan oikeudenkäyntiä. Samassa kuussa kilpailulautakunta hyväksyi Metro Turizmin osakkeiden siirron myös siihen kuuluvalle Van Et Ticaret Investmentsille. Vuoden 2009 viimeisinä kuukausina hänet pidätettiin väittämällä, että hän oli pakottanut liikemiehen allekirjoittamaan 2 miljoonan liiran laskun.

29. helmikuuta 2012 Öztürk pidätettiin ja lähetettiin Metriksen vankilaan, kun hänet pidätettiin syytteinä sekkien ja laskujen keräämisestä uhalla, pääomamarkkinarikosten (manipuloinnin) tekemisestä ja kokaiinin käytöstä.

Galip Öztürk nosti pääomamarkkinaneuvoston kanteen Metro Petrol Facility Companyn osakkeiden manipuloinnista. Galip Öztürk sakotettiin useita kertoja pörssitapahtumista. Entinen CMB: n jäsen Abdülkerim Emek erosi pääministeristä rikollisjärjestöön kuulumisen vuoksi.

Galip Öztürk tuomittiin ensin vakavaan elinkautiseen vankeuteen väitetyn yllyttämisestä Kuvvet Köseoğlun murhaan. Sitten tuomioistuin muutti Galip Öztürkin tuomion elinkautiseen vankeuteen ottaen huomioon hänen hyvän käytöksensä istunnossa.

Galip Öztürk vapautettiin 19.04.2013 pidetyssä istunnossa. Elinkautensa voimassaolon jälkeen Galip Öztürk sai tietää korkeimman oikeuden päätöksestä etukäteen ja pakeni Georgiaan.

Galip Öztürk on naimisissa Hülya Öztürkin kanssa ja sillä on 4 tyttöä ja 4 poikaa.

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar