Kayseri Talasin kotimaan raitiovaunulinjan hankkeen rakennustöiden tarjouskilpailun tulos

Talas-kotimaan raitiovaunulinjan rakentamista koskevan tarjouskilpailun seurauksena
Talas-kotimaan raitiovaunulinjan rakentamista koskevan tarjouskilpailun seurauksena

Kayserin pääkaupunkiseudun kunnan rakentamaan 5.5 kilometrin Talas Homeland Tram Line -hankkeeseen järjestettiin tarjouskilpailu, johon osallistui 6 yritystä.


Pääkaupunkiseudun kunnan lisäpalvelurakennuksen kokoussalissa järjestetty tarjous myönnettiin Yapıray Dem Sarayı İnşaat Sistemleri Sanille. ve Tic. A.Ş., Gülermak Ağır San. Ins ja Taah. KUTEN. ja YDA İnş. Laulaen. Ve Tic. KUTEN. kumppanuus, Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Tic. A.Ş., Unitek İnş. Laulaen. Ja. Tic. Kuten. Tur İnşin kanssa. Hafr. Nak. Laulaen. Ve Tic. Oy .Ti. kumppanuus, Açilim Ins. Laulaen. Tic. Oy .Ti. ja Elron İnşaat Taah. Ve Tic. KUTEN. yritykset liittyivät.

Tarjouskilpailun komission puheenjohtajana toimi rautatiejärjestelmän rakennusosaston johtaja Mehmet Duman, kun taas komission jäseninä olivat rakennusinsinööri Mehmet Beydilli, rakennusinsinööri Naci Büyükbaş, sähköelektroniikan insinööri Ahmet Yemlihalıoğlu ja talousjäsen Mustafa Kavi.

Tarjouskilpailun komission puheenjohtaja Mehmet Duman sanoi ennen tarjouskilpailua antamassaan lausunnossa: "Teemme tarjouksen 5 kilometrin pituiselle reitille Talas Anayurtin alueelle Kayseri-kaupunkijärjestelmän 5.52. vaiheen tutkimuksen Şehit Furkan Doğan -aseman yhteydessä. Kutsumme yrityksemme tarjoamaan, yritykset tekivät tarjouksensa. 30. joulukuuta klo 14.00 mennessä 6 yritystä toimitti tiedostoja. Tutkimme asiakirjoja muodoltaan, tarkastelemme alustavan tutkimuksen, tarjoukset ja takuut ja päätämme istunnon tutkiakseen yksityiskohtaisesti. Jaamme tutkimuksen yritysten kanssa kirjallisesti. "Onnea voittavalle yrityksellemme", hän sanoi.

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Dr. Memduh Büyükkılıç sanoi: "Tarjoamme mukavampaa, turvallisempaa ja nopeampaa kuljetusta kansalaisillemme. Kayserin pääkaupunkiseudulla teimme tarjouksen uudesta linjasta Talasista 5.5 km: n marttyyri Furkan Doğanin asuntolaan, johon osallistui 6 yritystä. Talas-Furkan Doğan -linjan ja Belsin Anafartalar -linjan toteuttamisen myötä kaikki kaupungin osat sisällytetään rautaverkkojen kuljetusverkkoon. Belsin Anafartalar- ja Talas Anayurt -projektien tilauksen myötä rautatiejärjestelmä saavuttaa 48 kilometriä. Onnea jo kaupungillemme ”.

1 GÜLERAK Agir San. Ins. ja Taah. AS- ja YDA-ins. Laulaen. Ve Tic. AS JV 15.142.577,97 EUR
2 YAPIRAY Railway Ins. Liuske. Laulaen. ve Tic. 15.991.186,07 EUR
3  UNITEK Ins. Laulaen. ve Tic. AS & TUR Ins. Hafr. Nak. Laulaen. ve Tic. Oy Sti. JV 18.778.060,54 EUR
4 KOLIN Ins. Tyyppi. Laulaen. ve Tic. KUTEN 18.924.150,00 EUR
5 ELRON Ins, Taah. ve Tic. KUTEN 19.003.850,00 EUR
6 ACILIM Ins. Tic. ja San. Oy Sti. 21.933.215,85 EUR
7 EMRE RAY Energy Ins. Laulaen. ve Tic. AS & SiGMA Ins. ja kiertue. ins. Tic. AS JE
8 KALYON Ins. Laulaen. ve Tic. KUTEN
9 KYIVMETROBUD Julkinen osakeyhtiö Ehdollisesti
10 NUROL Ins. ve Tic. AS & OZALTIN ​​~. Tic. ja San. AS JV

Kayseri Talas Anayurt -raitiovaunukartta

Tarjous Talasin kotimaan raitiovaunulinja -hankkeesta tehtiin
Tarjous Talasin kotimaan raitiovaunulinja -hankkeesta tehtiin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset