Tünektepe-köysirata on opettajille ilmainen 24. marraskuuta

Tunektepen köysirata ilmaiseksi opettajille marraskuussa
Tunektepen köysirata ilmaiseksi opettajille marraskuussa

Antalyan pääkaupunkiseutu teki Tünektepe-köysiradapalvelun kaikille opettajille ilmaiseksi 24. marraskuuta, opettajien päivänä.


Pääkaupunkiseudun kunnan Tünektepe-köysirata- ja sosiaalirakennus avaa ovensa opettajille maksutta lahjaksi 24. marraskuuta opettajien päivälle. Kaikki opettajan henkilökortin esittävät opettajat voivat käyttää köysirataa ilmaiseksi tiistaina 24. marraskuuta klo 10.00-18.00. Kaikki Antalyassa työskentelevät opettajat voivat kiivetä Tünektepeen 605 korkeudessa tällä erityisellä ja mielekkäällä päivällä ja katsella ainutlaatuista näkymää Antalyasta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset