Istanbulin pääkaupunkialue ostaa 250 palomiehiä

Istanbulin Buyuksehirin kunta ostaa palokunnan
Istanbulin Buyuksehirin kunta ostaa palokunnan

IMM, palveluksessa virkamiesten lain nro 657 alaisuudessa; Kunnan palokunta-asetuksen tarkastussäännösten mukaan 250 palomiehiä rekrytoi henkilöstöään henkilöstöön.


Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta (IMM), jotta hänet voidaan palkataan virkamiesten lain nro 657 alaisuuteen; Kunnan palokunnan asetuksen säännösten mukaan virkamiehet otetaan palvelukseen avoimen toimeksiannon avulla määriteltyihin avoimiin tehtäviin.

Lukion ja yliopiston jatko-opiskelijat; Otsikko, luokka, palkkaluokka, lukumäärä, pätevyys, KPSS-pistetyyppi, KPSS-perustulos ja muut liitteessä määritellyt vaatimukset.

Ehdokkaat, jotka haluavat suorittaa kokeen, ajankohtana 27 - 12 https://www.turkiye.gov.tr/  He täyttävät hakulomakkeen sähköisesti osoitteessa. Maailman kärsivän koronavirusepidemian vuoksi laitos toimittaa ehdokkailta pyydetyt tiedot ja asiakirjat sähköisen hallinnon välityksellä.

Luettelo tenttiin kelpaavista ehdokkaista julkaistiin İBB: n verkkosivustolla 21 (https://www.ibb.gov.tr) ilmoitetaan. Ehdokkaat pääsevät tutustumaan tenttiosoiteasiakirjoihinsa tämän osoitteen kautta. Samalla verkkosivustolla ilmoitetaan myös asiakirjat, jotka vaaditaan kokeen läpäiseviltä hakijoilta.

Päästä koeilmoitukseen klikkaus ...

Tenttihakemus (27 - 12) Klikkaa tästä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset