TAI: lle miehitettyjen tiedustelulentojen luottamus

korpuselle uskotut miehitetyt hätätilakoneet
korpuselle uskotut miehitetyt hätätilakoneet

Turkish Aerospace Industries (TAI) jatkaa tulevaisuuden lentokoneiden suunnittelua, tuottaa rakenteellisia osia maailman ilmailujätteille ja tutkimus- ja kehitystoimintaa keskeytyksettä maamme johtavana lentoyhtiönä.


TAI toteuttaa myös nykyisten lentokoneiden modernisointia joukkojen vaatimusten mukaisesti, ja logistisen tuen osalta se pyrkii pitämään hätämiehityt tiedustelulennot (AIKU) asevoimien luettelossa valmiina lentämään 365/7/24. Tässä yhteydessä TAI tarjoaa logistista tukea asevoimille muun muassa asevoimiin kuuluvien AİKU: iden huolto-, korjaus- ja huoltotoimissa, niiden lähettämisessä ja vastaanottamisessa lennolle, huollosta ennen lentoa, lennon välillä ja sen jälkeen.

Turkin armeija suorittaa aktiivisen tehtävänsä terrorismin torjunnassa lisäksi hätätilanteissa, kuten etsintä ja pelastus, maanjäristys ja tulva, ja ne on uskottu Turkin ilmailuteollisuuden kokeneelle ryhmälle vuodesta 2018 lähtien. TAI suorittaa lentokoneiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotoimia edelleen logistiikan tukipalveluja AIKU-lentokoneille. TAI harjoittaa tiedustelulentojen logistiikkatoimia asevoimien luettelossa yhtenä lähteenä, ja TAI toimii kokeneen teknisen henkilöstön kanssa vuorokauden ympäri ympäri vuorokauden ympäri 7 päivän ajan.

Monissa Turkin maakunnissa huolto-, korjaus- ja kunnossapitotoimet, jotka voivat suorittaa TAI: ta, maamme tarpeiden mukaiset logistiikkapalvelut tuotekehityksen lisäksi jatkavat menestyksekästä toimintaa.

 


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset