Çalköyn silta, jonka hinta oli 3.4 miljoonaa liiraa, romahti avaamatta

Calkoy-silta, jonka hinta oli miljoona liiraa, tuhoutui ilman hätätilanteita
Calkoy-silta, jonka hinta oli miljoona liiraa, tuhoutui ilman hätätilanteita

Çalköyn silta, joka alkoi rakentaa toukokuussa AKP: n Samsun Metropolitan -kaupungin tarjouskilpailun perusteella maaliskuussa 2020 ja jota käytetään 10 kylän kuljettamiseen, romahti ennen sen avaamista. Rikkoutuneen sillan kustannukset olivat 3 miljoonaa 440 tuhatta liiraa.


İsmail Akdumanin uutisten mukaan SÖZCÜ: ssä; ”Silta, jonka AKP: n pääkaupunkiseutu rakensi Vezirköprün alueelle ja joka tarjoaa kuljetuksen 10 kylään, romahti noin 15 päivää sitten ennen sen avaamista. Väitettiin, että vain kahdelle puolelle asetetuille jaloille asetettu silta romahti, koska se ei kestänyt kaadetun betonin painoa, koska keskellä ei ollut kantajapylväitä. Kävi ilmi, että kunta maksaa urakoitsijayritykselle 2 miljoonaa 3 tuhatta liiraa romahdetusta sillasta.

EI OLE PROJEKTIVIRHE, KUNTA ei vahingoitu

Ennen rakennusta romahtanut silta otettiin esityslistalle CHP: n neuvoston jäsenillä Samsunin pääkaupunkiseudun yleiskokouksessa. Tehdessään lausunnon sillasta pormestari Mustafa Demir totesi, että sillalla oli projekti- ja valmistusvirheitä, ja sanoi: ”Todettiin, että Çalköyn sillan rakentamisessa ja projektissa oli virhe. Kaatuneelle sillalle aloitettiin tapauksen jälkeiset tutkimukset. Sekä rakentamisessa että projektissa on virheitä. "Kunnallamme ei ole pienintäkään vahinkoa, koska tämän sillan tekee urakoitsija".


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset