Matkustajakuljetukset lentokonemukavuudella Çardakin lentokentälle

Matkustajien kuljetus mukavasti lentokoneella Cardakin lentokentälle
Matkustajien kuljetus mukavasti lentokoneella Cardakin lentokentälle

Denizlin pääkaupunkiseudun kunta, joka harjoittaa matkustajaliikennettä Denizlin keskustan ja Çardakin lentokentän välillä, on aloittanut tavanomaisen matkustajaliikenteen sekä henkilökohtaisen kuljetuspalvelun kansalaisten kovasta pyynnöstä. VIP-palvelun avulla matkustajat noudetaan osoitteistaan ​​ja toimitetaan lentokentälle ja lentokentältä osoitteisiinsa.


Denizlin pääkaupunkikunta, joka on jo jonkin aikaa sitten toteuttanut kuljetuspalvelun Çardakin lentokentälle tavoitteenaan helpottaa kuljetusta lentokentälle, tehostaa matkustajien kantokykyä ja lisätä kansalaisten tyytyväisyyttä, lisää palvelunsa laatua päivittäin. Tässä yhteydessä Denizlin pääkaupunkiseudun kunta, joka laajensi kuljetuskalustoa kansalaisten voimakkaan kysynnän perusteella, aloitti yksityisen kuljetuspalvelun kaupungin keskustan ja Çardakin lentokentän, Çardakin lentokentän ja kaupungin keskustan välillä. Henkilökohtaisen palvelun avulla kansalaiset noudetaan osoitteistaan ​​ja kuljetetaan Çardakin lentokentälle ja Çardakin lentokentälle heidän osoitteisiinsa. Denizli Metropolitan Municipality tarjoaa henkilökohtaisen kuljetuspalvelun erityisesti suunnitelluilla minibusseilla 8 + 1 hengelle.

Nimitys vaaditaan 24 tuntia etukäteen

Kansalaisten, jotka haluavat hyötyä Denizlin pääkaupunkiseudun henkilökohtaisesta kuljetuspalvelusta, joka saavuttaa edelleen Çardakin lentokentän turvallisilla, mukavilla ja hygieenisillä ajoneuvoilla, on tehtävä varaus 24 tuntia etukäteen. Todettiin, että tietoa kyseisistä erikoispalveluista ja varauksista saa puhelinlinjoista 0 (258) 244 00 44.

Vakiopalvelut jatkuvat

Toisaalta Denizli Metropolitan Municipality, joka jatkaa matkustajien kuljettamista keskustan Çardakin lentokentän, Çardakin lentokentän ja kaupungin keskustan välillä eri ajoneuvotyypeillä, totesi, että kuljetuspalvelut lähtevät edelleen vanhasta kirjastosta İstiklal Streetillä ja Denizlin pääkaupunkiseudun linja-autoasemalta tavalliseen tapaan. .

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset