Ylellisten luksusajoneuvojen myynti Ankaran pääkaupungissa

Ankarassa tarvitsemattomien luksusautojen myynti tapahtuu täydellä nopeudella
Ankarassa tarvitsemattomien luksusautojen myynti tapahtuu täydellä nopeudella

Kaikki yksiköt ryhtyivät toimiin sen jälkeen, kun Ankaran pääkaupungin kaupunginjohtaja Mansur Yavaş aloitti jätteiden ja säästöjen torjunnan ajan. Vaikka pääkaupunkiseudun yksiköissä käytettyjen kalliiden ja ylijäämäisten luksusajoneuvojen myynti jatkuu täydellä nopeudella, ANFA: n pääosasto tarjoaa 9. joulukuuta tarjouskilpailun avulla yhteensä 7 ajoneuvoa, mukaan lukien kaupalliset ja ylelliset henkilöautot. Sen odotetaan ansaitsevan ajoneuvojen myynnistä yli miljoona TL.


Ankaran pääkaupunkikunta jatkaa jätteiden torjuntaa etenkin säästöihin tähtäävissä käytännöissä hidastamatta.

Aiemmin ostetut ja pääkaupunkiseudun yksiköissä käytetyt kalliit luksusautot myydään yksitellen. ANFA: n pääosastolle tarjotaan 9. joulukuuta tarjous 7 ajoneuvon myynnistä kaupallisessa ja ylellisessä luokassa.

YLI MILJOONAA TULOA ODOTETAAN

ANFA: n pääosasto myy seitsemän hyötyajoneuvoa ja 7 ylellisyyttä luksusajoneuvoa erikseen huutokauppamenetelmällä maanantaina 2. joulukuuta 7 klo 2020. Tarjous lähetetään suorana ABB TV: n ja sosiaalisen median tileillä.

Tarjouskilpailun puitteissa odotetaan ansaitsevan yli miljoona TL, kun myydään 4 ylijäämäistä 2009, 3 vuoden 2010 hyötyajoneuvoa ja 1 2012 ja 1 vuoden 2018 ylellisyyttä ajoneuvoa.

Vuonna 2020 Tukipalvelut-osaston järjestämien kolmen luksusajoneuvon myynnistä saatiin 3 miljoonaa 2 tuhatta euroa ja BELKA A.Ş: n järjestämän neljän luksusauton myynnistä 101 miljoonaa 4 tuhatta 2 TL.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset