Menestys kaikissa lähetystesteissä Çamlıca Towerissa

Menestys kaikissa lähetystesteissä Çamlıca Towerissa
Menestys kaikissa lähetystesteissä Çamlıca Towerissa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että Küçük Çamlıca -tornin toiset lähetystestit saatiin onnistuneesti päätökseen, ja sanoi: "Todelliset lähetystestit tehtiin 99 radiosta samanaikaisesti ja kaikki radiot testattiin onnistuneesti". Karaismailoğlu totesi, että radiot alkoivat lähettää Çamlıca-tornista ja prosessi toteutettiin radiosoittimien kanssa, sanoi: "Tästä viikosta olemme alkaneet poistaa antennit Çamlıcassa. Vuodesta 2021 lähtien emme enää näe antennia Çamlıcassa. "Teemme varmuuskopiotornimme ja otamme sen käyttöön vuoden loppuun asti."


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu kertoi, että ensimmäisten testien jälkeen 1. syyskuuta toiset testit saatiin päätökseen 7. syyskuuta yöllä Küçük Çamlıcan televisioradiotornissa, jossa tehtiin viimeistely. Ministeri Karaismailoğlu korosti lausunnossaan Küçük Çamlıca TV-radiotornia, että torni on erittäin tärkeä projekti ja korosti, että investoinnilla lähinnä radiolähettimet ja ajan mittaan televisiolähettimet kokoontuvat yhteen torniin.

Karaismailoğlu totesi, että projekti on tärkeä estettäessä radiolähetysten lähettämiseen tarvittavia antenneja saastuttamasta Istanbulin siluettia. ”Maassamme lähetystoiminnan alalla jo pitkään jokainen televisio- tai radiolaitos on perustanut oman erillisen lähetystorninsa ja Çamlıca-kukkulasta on tullut metallimetsää. Nämä lähettimet luovat erittäin ruman kuvan. "Keräämme järjestelmän yhteen keskukseen estämällä visuaalisen pilaantumisen uudella tornilla."

Menestys testeissä

Bakar Karaismailoğlu sanoi, että antenneja on yhteensä 25, 3 Büyük Çamlıcassa ja 28 Küçük Çamlıcassa. Karaismailoğlu sanoi, että mainittujen antennien lähettämien radiolähetysten kuljetus lähetettiin ryhmissä Küçük Çamlıca -torniin, Karaismailoğlu sanoi: "Muutimme kaikki radiolähetykset Çamlıca-torniin ja aloitimme lähettämisen tornista. 99 radion todelliset lähetystestit suoritettiin samanaikaisesti. Saimme onnistuneesti päätökseen toisen testimme, joka vaihteli 3,5 kilowatin tehosta 5 kilowatin maksimitehoon. Tällä hetkellä lähetyksemme jatkuvat menestyksekkäästi ilman ongelmia. Teemme prosessin yhdessä radioyhtiöiden kanssa. Lisäksi tehtiin TV-lähetyksiä. "Kaikki testit suoritettiin erittäin onnistuneesti".

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että maisemanhoito ja viimeistely pysyvät tornin rakentamisessa, ja jatkoi sanojaan seuraavasti:

”Tästä viikosta alamme poistaa Çamlıcaa peittäviä antenneja. Tavoitteenamme on puhdistaa kaikki Çamlıcan antennit mahdollisimman pian. Vuodesta 2021 lähtien emme enää näe antennia Çamlıcassa. Lisäksi teemme varmuuskopiotornin ja otamme sen käyttöön tämän vuoden loppuun asti. Siksi varmistamme, ettei lähetyksiä keskeytetä millään tavalla. "

Ministeri Karaismailoğlu arvioi, että Küçük Çamlıca -torni 369 metrin rakennekorkeudellaan on symbolinen rakenne Istanbulille sen lisäksi, että se on toiminnaltaan uusi televisio- ja radiotorni.

Tulee vetovoiman keskus

Karaismailoğlu korosti myös, että tornista, joka rakennettiin 10 tuhatta neliömetriä ja 578 metriä merenpinnan yläpuolelle, tulee yksi Istanbulin uusista matkailukeskuksista.

Ministeri Karaismailoğlu sanoi, että tornissa käytettävät panoraamahissit ovat toisella puolella historiallista niemimaa ja toisella puolella Mustanmeren rannikkoa, "Kun katselukerrokset ja ravintolat otetaan käyttöön, siitä tulee turistien ja Istanbulin kansalaisten vetovoima."

Karaismailoğlu, Turkki ja investoinnit Istanbuliin vain heidän mielestään ihmiset ilmaisivat, että he työskentelivät innokkaasti sen puolesta, maailman suurimmat projektit, joita he tekevät Istanbulin hyväksi, sanoivat avaavansa palvelun uusia hankkeita.

Ministeri Karaismailoğlu sanoi: "Emme ole koskaan kyllästyneet työskentelemään tähän päivään asti. "Jatkamme työtä kansalaisten, valoisan tulevaisuuden hyväksi."jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar