Bursa-mallitehdas ja Bosch yhdistävät voimansa digitaaliseen muutokseen

Bursa-mallitehdas ja Bosch yhdistävät voimansa digitaaliseen muutokseen
Bursa-mallitehdas ja Bosch yhdistävät voimansa digitaaliseen muutokseen

Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin (BTSO) perustama Bursa-mallitehdas on yksi maailman johtavista teknologian ja esineiden internetin yrityksistä helpottamaan pk-yritysten siirtymistä teollisuus 4.0: een. Bosch yhdistää voimansa valmistamaan Bursa-teollisuutta tulevaisuutta varten.


Steven Young, Boschin presidentti Turkissa ja Lähi-idässä, joka toimii BCCI: ssä Demirtas Bursa Organized Industrial Zone Model Factoryn johdolla. Steven Young, joka tutki laitosta BTSO: n hallituksen puheenjohtajan İbrahim Burkayn ja BTSO: n varapuheenjohtaja Cüneyt Şenerin kanssa, sai tietoa mallitehtaan perustamistarkoituksesta ja teollisuusyrityksille tarjotuista palveluista.

Tutkimuksen jälkeen pidettiin kokous, johon osallistuivat Boschin ylimmät johtajat. Kokouksessa, jossa arvioitiin Bursa-mallitehtaan ja Boschin yhteistyömahdollisuuksia, esiin nousivat kysymykset koulutusohjelmien järjestämisestä yhteistyössä instituutioiden kanssa Bursa-teollisuuden pätevyyden lisäämiseksi digitaalisen muutoksen alalla, konsulttipalveluiden tarjoamiseksi yrityksille ja mallitehtaan nykyisten laitteistojen ja ohjelmistojen mukauttamiseksi digitaaliseen muutokseen.

BADEN WÜRTTEMBERG -MALLI

BCCI: n puheenjohtaja Ibrahim Burkay, Bursa, tulivat virkaan vuonna 2013, sanoi soittaneensa Turkin Detroitiin. Puheenjohtaja Burkay totesi päättäneensä, että Saksan Baden Württembergin alue, jossa Stuttgart sijaitsee Detroitin sijasta, olisi sopivampi malli Bursalle ympäri maailmaa tehdyn tutkimuksensa seurauksena. Puheenjohtaja Burkay sanoi: "BUTEKOMin, huippuyksiköiden, MESYEBin, energiatehokkuuskeskuksen, jälkeen vietiin Bursa-mallitehdas kaupunkiin. Mallitehtaalla ohjaamme yrityksiä vähärasvaisessa tuotannossa ja digitalisaatiossa. Tarvitsemme myös kumppaneita, joiden kanssa voimme tehdä yhteistyötä tässä projektissa. Bosch on yksi niistä instituutioista, joista välitämme eniten. Uskon, että sekä osaamisellaan tällä alalla että henkilöstöresursseillaan Bosch antaa merkittävän panoksen mallitehtaalle. Bursa Model Factory Pyrimme tulemaan ainoaksi laitokseksi maailmassa, Turkissa ei mainita. " hän puhui.

BURSA-TEOLLISUUS ON VALMISTETTAVA MUUTOKSIA varten

Steven Young, Boschin presidentti Turkissa ja Lähi-idässä, sanoi, että teollisuus on käymässä läpi suuren muutoksen ympäri maailmaa. Korostaen, että Bursa-teollisuuden tulisi myös valmistautua tähän muutokseen nopeasti, Young sanoi: "Teollisuuden muutoksessa tarvitaan esimerkillisiä tiloja ja mallitehtaita. Bursa-mallitehdas, joka toteutettiin BTSO: n johdolla ja İbrahim Burkayn johdolla, on projekti, jonka kaikki teollisuuden edustajat voivat hyväksyä. Boschina arvioimme, kuinka voimme yhdistää saamamme kokemuksen kuten teollisuus 4.0 ja esineiden internet Bursa-teollisuuden edustajien ja BTSO: n kanssa. " sanoi.

"MALLITEHDAS ON ERITTÄIN TÄRKEÄ LAITTEET"

Se, että se tapahtuu Bursassa, Turkin tärkeimmät Steven Youngia ilmaisevat teollisuusjärjestöt jatkoivat puheensa seuraavasti: "Bursan autoteollisuuden, autoteollisuuden, tekstiili- ja koneteollisuuden infrastruktuuri oli vastuussa. Tällä hetkellä uhka on vakava erityisesti autoteollisuuden toimittajilla. Globaalit autoyhtiöt toteuttavat nyt yhteisiä ostokäytäntöjä ja haluavat kaikkien toimittajiensa kuuluvan teollisuuden 4.0 ekosysteemiin. Jos sinulla ei ole suunnitelmaa tai tutkimusta tästä aiheesta, et voi osallistua näiden yritysten uusien tuotteiden toimitukseen. Siksi voimme aloittaa autoteollisuudesta. Meidän on valmistauduttava Bursan teollisuusmies tähän. Bursa-mallitehdas on erittäin tärkeä laitos. Kun teollisuuden edustajat katsovat taaksepäin viiden vuoden kuluttua, he ymmärtävät tämän laitoksen merkityksen paljon paremmin. "jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar