UIC: n alueellisen hallituksen puheenjohtajien kokous pidettiin telekonferenssin avulla

UIC: n alueellisen hallituksen puheenjohtajakokous pidettiin
UIC: n alueellisen hallituksen puheenjohtajakokous pidettiin

Ankaran päämajassa pidettiin telekonferenssitapaaminen UIC: n (International Railway Union) johdon kanssa, jonka varatoimitusjohtajana toimii TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun.


Kokoukseen osallistuivat Italian rautateiden UIC: n toimitusjohtaja Gianluigi Castelli, UIC: n toimitusjohtaja François Davenne, UIC: n Afrikan aluehallituksen puheenjohtaja ja Marokon rautateiden pääjohtaja Mohamed Rabie Khlie, UIC: n Aasian ja Tyynenmeren alueen hallituksen puheenjohtaja Lu Dongfu, Kiinan rautateiden varatoimitusjohtaja GUO Zhuxue, Francisco Cardoso Dos Reis, UIC Europen aluehallituksen puheenjohtaja ja Portugalin rautateiden hallituksen jäsen, UIC Pohjois-Amerikan alueellisen hallituksen puheenjohtaja ja ViaRail (Kanada) rautateiden puheenjohtaja Cynthia Garneau, UIC: n osastopäälliköt ja TCDD: n virkamiehet.

Pidetyssä kokouksessa keskusteltiin UIC 2020-2021 -hallinnon aiheista, COVID-19: n nykytilanteesta, UIC: n taloudellisesta tilanteesta vuonna 2020 ja alueiden välisen yhteistyön kehittämisestä.

Koska vuodenvaihteessa suunniteltua muutosta UIC: n hallinnossa ei tapahtunut COVID-19-pandemian takia ja ensi vuonna on UIC: n 100-vuotisjuhla, vaihdettiin näkemyksiä puheenjohtajakauden ja varapuheenjohtajan toimikauden jatkamisesta kuudella kuukaudella. Päätettiin esittää se ehdotuksena joulukuussa 6 pidettävässä yleiskokouksen kokouksessa, jolla toimikautta jatketaan kesäkuuhun 2021 asti.

Yksityiskohtaista tietoa vaihdettiin jäsenjärjestöjen edustajien kanssa UIC: ssä muodostetun COVID-19-työryhmän toiminnasta, julkaisuista, tutkimuksista ja parhaiden käytäntöjen jakamisesta.

Yksi kokouksen tärkeimmistä aiheista oli alueiden välisen yhteistyön kehittäminen. Kun otetaan huomioon alueellisten lautakuntien johtajien lausunnot vahvempien alueellisten toimien ja konkreettisten hankkeiden tarpeiden määrittämiseksi tältä osin, arvioinnin ja sopeutumisen tarpeiden jakamiseksi entistä paremmin ja erilaisten ohjelmien elvyttämiseksi tähän suuntaan sekä pysyvän läsnäolon varmistamiseksi aktiivisimmilla alueilla alueellisten visioiden ilmaisemiseksi. Todettiin, että yksityiskohdat jaetaan jäsenten kanssa pidettävässä yleiskokouksen kokouksessa.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar