Yritysten määrä, joilla on Orange Circle -sertifikaatti, kasvaa İzmirissä

Yritysten määrä, joilla on Orange Circle -sertifikaatti, kasvaa İzmirissä
Yritysten määrä, joilla on Orange Circle -sertifikaatti, kasvaa İzmirissä

Orange Circle -sertifikaatin kysyntä, joka korostaa İzmiriä terveellisenä ja luotettavana kohteena, kasvaa nopeasti. Bergama, Beydağ ja Bayındır liittyivät myös Orange Circleen.


Hakemuksia alkoi tulla Bergamasta, Bayındıristä ja Beydağista, joissa İzmirin pääkaupunkikunta teki "Orange Circle Certificate Introductionory Presentation" -esityksen. Hakemuksista tehtyjen arviointien tuloksena Selamossa sijaitseva hotelli Bergamassa, Bergama Taş Konak -hotelli, Hera-hotelli, Golden Bucket -ravintola ja Kozak Köyüm -kahvila, Baraj Kır -ravintola Beydağissa, Terrace-ravintola ja Beydağin kunnan kulttuurikeskuksen sosiaalitilat Guest House ja Bayındır Gürkan Pide Hall on saanut Orange Circle -sertifikaatin.

317 yritystä osti

Izmirin pääkaupunkiseudun kunta yhdessä kaikkien Izmirin matkailualan sidosryhmien tekemän Orange Circle -sertifikaatin hakemusten kokonaismäärä kasvoi 394 hakemukseen. Toistaiseksi 317 yritystä on saanut Orange Circle -sertifikaatin, kun taas 57 yritystä ei ole saanut sertifikaattia, koska ne eivät täyttäneet kriteerejä.

Sovellus on ilmainen

Yksityiskohtaiset tiedot kaikista Orange Circlen yrityksistä ja sertifikaatit julkaistaan ​​turuncucemberizmir.com -sivustolla. Orange Circle -sertifikaatin hakeminen on ilmaista.

Mikä on oranssi ympyrä?

Izmirin metropolialueen kunnan matkailuhygienialautakunta on määritellyt hygienia- ja turvallisuusstandardit pitääkseen matkailualan toiminnan terveellisenä maailmaa uhkaavan globaalin epidemian aikana. Oranssi ympyrä -sertifikaatti alkoi jakaa hallituksen asettamien kriteerien mukaisesti. Orange Circle -sertifikaatin tarkoituksena on helpottaa İzmirin yritysten noudattamista normalisointiprosessissa ja edistää İzmirin matkailualaa edistämällä oranssiympyrän yrityksiä kotimaisilla ja kansainvälisillä foorumeilla.

Yritykset, joiden vähimmäispistemäärä on 100/75 ateriapalveluluokan luokassa ja vähintään 200 pistettä 150: sta majoitusluokassa, voivat osallistua Orange Circle -ohjelmaan. Orange Circle -sertifikaatin saaneet yritykset ovat luottavaisin mielin suosittuja yrityksiä Izmir-kartalla turuncucemberizmir.com-verkkosivustolla.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar