Kansainvälinen Mevlana-pyöräretki valmistunut

Kansainvälinen Mevlana-pyöräretki valmistunut
Kansainvälinen Mevlana-pyöräretki valmistunut

Konya Metropolitan Municipality ja Mevlanan kansainvälisen pyöräilykierroksen tuella järjestetyt Karatayn, Meramin ja Seljukin kunnat saivat aikaan Turkin pyöräilyliiton. Voittajaurheilijat saivat palkintonsa Konyan kuvernööriltä Vahdettin Özkanilta, Konyan pääkaupungin kaupunginjohtajalta Uğur İbrahim Altaylta ja protokollalta.


Konyan polkupyöräkaupunki isännöi kansainvälistä pyöräilytapahtumaa, joka on järjestetty perinteisesti yaptı.1994 lähtien, ja sen paikka kansainvälisessä kalenterissa Turkin pyöräilyliiton Konya Metropolitan Municipality Meram -yhtiön vuonna 2017 tekemän kansainvälisen Mevlana Bike Tour -hakemuksen yhteydessä pidettiin Seljukin ja Karatayn kuntien sponsorina. .

5 joukkuetta viidestä maasta sekä Turkki ja kiertue polkivat noin 12 urheilijaa saavuttaakseen toisen ja viimeisen vaiheen, alkaen Mevlana Square Cumrasta, kun reitti päättyi Meramin kunnan edessä.

133.5 kilometrin toisen vaiheen kilpailussa; Venäläinen Maksim Piskunov tuli mestariksi kulkemalla maaliviiva ensin. Toisen sijan voitti jälleen venäläinen Artur Ershov ja kolmanneksi ranskalainen Vincent Louiche.

Kilpailun lopussa voittavat urheilijat saavat mitalit ja kupit; Konyan kuvernööri Vahdettin Özkan vei Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajalta Uğur İbrahim Altayn, Meramin pormestarin Mustafa Kavuşin ja pöytäkirjan.

Turkin pyöräilyliiton presidentti Erol Küçükbakırc, kuvernööri Ozkan kilpailun jälkeen, presidentille luovutettiin altaitaulu ja pöytäkirja.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar