Astro-valokuvauskoulutuskierros pidettiin Erciyesissä

Astro-valokuvauskoulutuskierros pidettiin Erciyesissä
Astro-valokuvauskoulutuskierros pidettiin Erciyesissä

Metropolitan Municipality Science Center, Erciyes A.Ş. järjesti “Erciyes Astro Photography Training Tour” viime viikonloppuna. Turkin suurin taivaalla sijaitseva planetaario "koulutus" -harjoittelijat tunnistavat Erciyesin taivaan pian, niin erilaisina ja piirtivät kauniita valokuvia.


Pääkaupunkiseudun kunta tuo Kayserin asukkaat edelleen yhteen erilaisen toiminnan kanssa, jossa kaupungin sosiaalinen ja kulttuurinen puoli paljastuu. Tässä yhteydessä tiedekeskus ja Erciyes A.Ş. Sky-harrastajat kokoontuivat Erciyesiin viikonloppuisin järjestetyn ja joka viikonloppu järjestetyn “Erciyes Astro Photography Training Tourin” kanssa. Harjoittelijat, jotka saivat taivaharjoittelun tiedekeskuksen asiantuntija-tähtitieteilijöiden seurassa, oppivat planeetoista ja tähdistöistä, heti saatuaan teoreettisen perustiedot astrofotografiasta, he oppivat tuntemaan taivaan tarkemmin, kaukana valonsäteilystä Erciyesin hiihtokeskuksessa Hacılar Kapı ja katsomaan maitomaista paljaalla silmällä. .

Saatujen teoreettisten tietojen perusteella otettiin vaikuttavia valokuvia planeetoilla ja tähdillä Erciyesissä.

Ne, jotka haluavat osallistua joka viikonloppu järjestettävään Erciyes Astro Photography Training Touriin www.kayserierciyes.com.tr He voivat hakea osoitteessa.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar