20 kilometrin kaide rakennetaan Kocaelin teille

20 kilometrin kaide rakennetaan Kocaelin teille
20 kilometrin kaide rakennetaan Kocaelin teille

Uusien suojakaiteiden valmistamiseksi Kocaelin teillä ja vaurioituneiden suojakaiteiden korjaamiseksi järjestettiin Kocaelin koko kaupungin kattava 5 vaurioituneiden suojakaiteiden purku- ja suojakaide-rakennustöiden tarjouskilpailu.

20 KILOMETRIN AUTO-KÄSITTELY TEHDÄ


Kocaeli Metropolitan Municipality, joka pitää tärkeänä tieliikennettä liikenteessä, pitää myös liikenneturvallisuutta tärkeänä. Suurkaupungin teiden vaurioituneiden suojakaiteiden korjaamiseksi ja uusien suojakaiteiden valmistamiseksi tiistaina 25. elokuuta järjestettiin tarjous vaurioituneiden valtatien suojakaiteiden purkamisesta ja suojakaiteen rakentamisesta Kocaelin koko kaupungin viiteen vaiheeseen. Työn puitteissa valmistetaan 5 kilometriä uusia suojakaiteita.

KORJAUS TOTEUTETTAVA 6 KM

Suoritettavien rakennustöiden puitteissa valmistetaan 20 kilometriä uutta suojakaiteita. Uusien tuotantojen lisäksi korjataan vaurioituneet 6 kilometrin suojakaiteet Kocaelin teillä. Suoritettavan työn myötä tiet ovat ulkonäöltään järjestäytyneempiä ja parempia liikenneturvallisuuden kannalta.

TARJOUKSESSA TARJOAMA 3 YRITYSTÄ

Kolme yritystä jätti tarjouksen vaurioituneiden valtatien suojakaiteiden purkamiseen eri teillä ja suojakaiteen rakentamiseen Kocaelin koko kaupungin kattavaan viiteen vaiheeseen Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan päärakennuksessa. Korkein tarjous tuli Antakya Galvaniz LTD: lta 5 miljoonalla 3 tuhannella TL: lla, kun taas alin tarjous tuli Çepaş Galvaniz Demirçelik İnşaatilta 948 miljoonalla 3 tuhannella TL.

YRITYKSET JA TARJOUKSET

  1. Çepaş Galvaniz 3 miljoonaa 769 tuhatta TL
  2. Mina Galvaniz 3 miljoonaa 791 tuhatta TL
  3. Antakya sinkitty 3 miljoonaa 948 tuhatta TL


jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar