Valmiina Sakaryan maastopyöräilyn mestaruuskilpailuihin

valmis sakaryan maastopyöräilyn mestaruuskilpailuihin
valmis sakaryan maastopyöräilyn mestaruuskilpailuihin

Presidentti Ekrem Yüce, joka teki tutkimuksia auringonkukkapolkupyörälaaksossa, jossa vuoden 2020 maastopyörämaraton-mestaruuskilpailun valmistelut ovat päättyneet, sanoi: ”Meillä on noin kolme kuukautta viikkoon, jotta voimme näyttää maailmalle Sakaryan ja sakarilaisten kotona. Toivottavasti osallistumme kaupungin ja maamme edistämiseen koko maailmassa järjestämällä parhaalla tavalla. ”


Sakaryan pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Yüce teki tutkimukset auringonkukkapolkupyörälaaksossa, missä vuoden 2020 maastopyörämaraton-mestaruusvalmistelut ovat päättyneet. Tutkimusten aikana pormestari Yüceä seurasi Söğütlü-pormestari Koray Oktay Özen, apulaispääsihteeri Ali Oktar, Büyükşehir Belediyespor-klubin presidentti Cevat Ekşi, kun taas maastopyörämaraton-mestaruuskoordinaattori Aziz Sırnaç jakoi tietoja valmisteluista.

Se järjestetään ensimmäistä kertaa maassamme

Presidentti Ekrem Yüce, joka teki tutkimuksia auringonkukkapolkupyörän laaksossa, jossa mestaruuskilpailu järjestetään, sanoi: ”On noin 3 kuukautta, kunnes osoitamme maailmalle Sakaryan ja Sakaryalılarin kodin. Ensimmäistä kertaa maassamme järjestetään niin suuri pyöräorganisaatio, ja Sakarya isännöi. Teemme kaikki tässä suhteessa valmistelumme edustaaksemme kaupunkiamme ja maamme parhaalla mahdollisella tavalla. Suoritimme tarkastukset ja katsaukset. Olemme valmistautumassa jättiläisjärjestöön, joka pidetään 23.-25. Lokakuuta. Toivottavasti osallistumme kaupungin ja maamme edistämiseen koko maailmassa järjestämällä parhaalla tavalla. ”


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar