Ilmapuolustusperheen 'SUNGUR' uusi jäsen on valmis

uusi sungur ilmapuolustusperheen jäsen on valmis tehtävään
uusi sungur ilmapuolustusperheen jäsen on valmis tehtävään

Presidentin puolustusteollisuuden presidentti. DR. İsmail Demir sosiaalisen median tililtään ilmoitti, että ROKETSANin paikallisten puolustusteollisuuden sidosryhmien kanssa kehitetty SUNGUR on valmis antamaan luettelon.

Puolustusteollisuuden presidentti DR. İsmail Demir kertoi: "Yllätysvoima lisätä turvallisuusjoukkojemme kykyjä!" ja jakoi seuraavat tiedot SUNGURista.

”SUNGUR, Roketsanin yhdessä kotimaan puolustusteollisuuden sidosryhmien kanssa kehittämä ilmapuolustusperheemme uusi jäsen, on valmis antamaan luettelon onnistuneiden testien jälkeen!

”Progressiivisen ilmapuolustusjärjestelmän uusi jäsen integroidaan kannettavalla ominaisuudella maa-, ilma- ja merialustoille. SUNGUR pystyy liikkumaan, päivä- ja yökohteiden havaitsemiseen, diagnosointiin, tunnistamiseen, seurantaan ja 360 asteen ammuntaan. ”

"SUNGUR on luokkansa edessä oleva järjestelmä, jolla on tehokkuus ja korkea ohjattavuus ilman elementtejä vastaan, korkea kohdistus osuuteen ja vastatoimenpideominaisuus, titaanitaistelupää, näkyvyys, joka mahdollistaa kohteen katsomisen pitkälle."

Günceleme: 15/10/2021 17:46

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*