Eskişehir TeknoVadi -projekti alkaa

eskisehir technovadi -projekti alkaa
eskisehir technovadi -projekti alkaa

Eskişehir TeknoVadi -hanke, joka antaa suuren panoksen Eskişehirin sijoitus- ja vetovoimakeskukseen, alkaa. Eskişehirin teollisuuskamarin (ESO) presidentti Celalettin Kesikbaş, joka antoi tietoa projektista, jakoi seuraavat tiedot;


“Eskişehir“ TeknoVadi ”on innovaatioille omistettu ekosysteemi, ja tämä ekosysteemi on koko Eskişehir. Eskişehirin teollisuuskamarina aloitamme töitä toteuttaaksemme tällaisen unelman.

”Eskişehir TeknoVadi Concept Project” on mittakaava ja osallistava arvo, joka voidaan tuoda kaupunkiin kaikkien sidosryhmien ja instituutioiden osallistumisella. Yhdistämällä energiamme ei erillisenä, vaan kokonaisena visiona tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia tulevaisuuden Eskişehirin tuottajalle. Vaikka olemme yksi, meillä on matala verkkotunnus, kun taas olemme yhdessä tehokkaampia.

Tämä valmistelemamme konseptiprojekti on brändäys- ja teknologiamuutosprojekti. Eskişehirin tulevaisuus; Sen tulisi perustua innovaatioihin, luovuuteen ja tehokkuuteen perustuvan tuotemerkin luomisen arvoon.

Eskişehir, joka on erikoinen ihmisen vauraus, joka liittyy ammatillisten verkostojen dynaamisuuteen; niiden synergiat edistävät teknologisten ja tieteellisten tieteiden yhdistämistä. Useiden korkeakoulujen, tekoparkkien ja teknologiansiirtokeskusten läsnäolo; vahvistaa yliopistojen tutkimuslaitosten ja yritysten välistä vaihtoa ja synergiaa teknologisen tutkimuksen avulla.

Eskişehir TeknoVadi on oikeastaan ​​koko kaupunki. Eskişehir TeknoVadi on innovaatioille omistettu ekosysteemi. Sen tulisi olla huippuosaamisen ja kansallisten ja kansainvälisten yritysten ideoiden ja teknologian tuotannon sijoitus- ja vetovoimakeskus. Arvo, jonka savupihattomat tehtaat lisäävät Eskişehiriin, tekee Eskişehiristä maailmanlaajuisen kaupungin, joka integroi ja lisää rakennuksia, jotka jo ovat kaupungissamme.

Meillä on ideaali, jota emme koskaan luovu visiona. Välttämätön ideaali on tehdä kaupunkistamme maailmankaupunki kestävän kasvun kannalta.

Tulos, jonka haluamme luoda, on viedä kestävä kasvu elämään arvioimalla kaupungin säästöt tehokkaasti ja toimivasti.

Mikä on Eskişehir TeknoVadi -konseptiprojekti?

Eskişehirin teollisuuskamari ehdotti tätä hanketta Eskişehirin muuttamiseksi suunnittelu-, tuotanto- ja teknologiakeskukseksi. Tämän konseptiprojektina laaditun tutkimuksen tarkoitus; Tarjota muotoiluun ja innovaatioihin keskittyvä visio Eskişehir-teollisuudelle.

Eskişehir TeknoVadi -projektilla on mittakaava ja arvo, joka voidaan tuoda kaupunkiin kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien osallistumisella. Eskişehir TeknoVadi -projekti ei ole rakennus, joka tulisi rakentaa tyhjästä. Huoneemme, yliopistot ja tutkimuskeskukset Eskişehirissä sisältävät integroidun järjestelmän, joka luodaan lisäinvestoinneilla jo perustettuihin ja vielä asennettaviin teknologiapohjaisiin keskuksiin. Eskişehir TeknoVadin mahdollisuudet ovat seuraavat.

 • Eskişehir-suunnittelu-, ohjelmisto- ja animaatiovapaa alue
 • Ilmailu-, rautatiejärjestelmät ja keraamiset huippuosaamiskeskukset
 • Suunnittelukeskukset
 • klusterit
 • Hautomokeskukset ja innovaatiokerhot
 • T & K, ohjelmistot, elokuvat, animaatiot, TechShop ja pelien kehitysstudiot
 • Ammatillinen koulutus-, sertifiointi- ja urakeskus (ESO-MEM)
 • Digitaalinen kirjasto, designmuseo ja näyttelyalueet
 • Logistiikkakeskus
 • Lentokoneiden rahtilentokenttä
 • 3D-tulostin, prototyyppi- ja tulostuskeskus
 • Tukiosat

Näkemyksen mukaan, että turkkilainen tuotanto ja muotoilu on maailmanlaajuinen tuotemerkki, edustajahuoneemme ehdottama ”Eskişehir TeknoVadi” -hanke, yleisön, yliopistojen, teollisuuden ja alojen koulutus ja käytännöt, joissa rakenteet ja keskukset vastaavat kaikenlaisia ​​yrityksiä ja valmistajia koskevia tietoja, dataa, tutkimusta ja konsultointia koskevia tarpeita. Se on suunniteltu tutkimus-, kehitys- ja innovaatiojärjestelmäksi, jossa tarjotaan yhteistyötä. Eskişehir TeknoVadi on Viski- ja teknologiakehitysprojekti Eskişehirille.

Eskişehir TeknoVadi -konseptiprojekti


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar