Omaisuuden rahaston toiminta kotiautoille

kotimaisten autojen omaisuusrahasto-operaatio
kotimaisten autojen omaisuusrahasto-operaatio

"Kotimainen auto" -hanke, joka otettiin esityslistalle presidentti Erdoğanin johtamalla suurella mainonnalla, on jälleen asialistalla epidemian päivien pysähtymisen jälkeen. Sanotaan, että tällä kertaa hanke siirretään varallisuusrahastoon, jonka sanotaan olevan rakennettu, ja miljardien liiran siirto pomoille voidaan panna täytäntöön.

Maata voidaan etsiä resursseista asuntolainoilla!


İYİP: n hallintoneuvoston jäsen Hasan Toktaş väitti, että TAF: lle osoitettu 4200 hehtaarin Turkin valtiovarainministeriön maa siirrettiin varallisuusrahastoon.

CHP Bursan kansanedustaja Erkan Aydın totesi, että heille on esitetty tällainen vaatimus, mutta virallisesta askelta tähän suuntaan ei ole selkeää tietoa. ”Puhumme täällä suuresta maasta. Tehtaalle osoitettaisiin miljoona neliömetriä 4 miljoonan neliömetrin maa-alueelta. Tämän vaatimuksen mukaan mielessä on vain yksi asia, kyseinen maa siirretään varallisuusrahastolle, ja tämä paikka merkitään asuntolainana, ja yritykset yrittävät tarjota lainoja ulkomailta. "

Tayyip Erdogan 27. joulukuuta 2020, päivä, Turkin Autot-aloitteen käyttäjäryhmä (TOGG), todellinen TSK: n 4 miljoonan neliömetrin suuruinen Gemlik 1 miljoona neliömetriä ilmoitti, että se osoitetaan tehtäväksi tehtaalle "Rakkaus Kadir muistutuksessa", TSK maarahaston rahastot Jos uutiset, joihin ne siirretään, ovat oikein, kotimainen autovalmistus toteutetaan yhteistyössä varallisuusrahaston kanssa. "

"Venture Group, joka on Turkin arvokkain ainakin miljoonan neliömetrin alueella ja luovuttaa niin paljon rahaa, että emme voi ennustaa, mitä tänään tapahtuu, on selvää, että se jaetaan", sanoi Kadir, vihaten, arviointi jatkui seuraavasti:

Valtion kumppanuusmenetelmä yksityisten yritysten kanssa tarkoittaa, että julkinen yritys siirtää yrityksille ilmaisia ​​resursseja. Yrityksille maksetaan palkka ja niistä tulee kumppaneita, jotka eivät ylitä 50% pääomasta. Koska heidän pääoma on alle 50%, hallituksella ei ole sananvaltaa hallintoonsa.

"He voivat löytää vain niin paljon rahaa varallisuusrahastosta"
Tayyip Erdoğan kertoi, että kotimaiseen autoon perustettu yhteisyritys sijoittaa 22 miljardia liiraa. He voivat löytää niin paljon rahaa vain varallisuusrahastosta. He siirtävät miljardeja liraa pomoille, kun rakennamme kotimaan auton.

Yksi vararahaston perustamisen tarkoituksista on levittää tällaisia ​​käytäntöjä.

Mitä kannustimia on aiemmin annettu pomoille hankkeessa?
Seuraavat tuotteet sisältyivät presidentti Erdoğanin aiemmin ilmoittamaan kannustinpakettiin Anadolu Groupin, BMC: n, Root Groupin, Turkcellin, Zorlu Holdingin ja TOBB: n toteuttamaan projektiin:

  • Tulliverosta vapauttaminen,
  • ALV-vapautus
  • ALV palautus,
  • Verovähennys (verovähennysprosentti 100%, sijoitusosuuden osuus 100%, sijoitusosuuden määrä, jota voidaan käyttää sijoituskaudella, on 100%),
  • Vakuutusmaksun työnantajan osaketuki (10 vuotta),
  • Tuloverojen pidättämistuki (10 vuotta),
  • Pätevä henkilöstötuki (enintään 360.000.000 XNUMX XNUMX TL),
  • Korko- ja / tai osinkotuki (enintään 13 vuotta kunkin lainan käyttöpäivästä, jos se ei ylitä 80% kiinteästä sijoitusmäärästä ja 10% maksetuista koroista ja / tai osingoista),
  • Sijoituspaikan jakaminen,
  • Ostotakuu.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar