Robotti-auttajat ovat tulossa Mehmetçiin!

mehmetcige robotti-auttajat ovat tulossa
mehmetcige robotti-auttajat ovat tulossa

Keskiluokan 2. tason miehittämättömien maa-ajoneuvojen hankintasopimus on allekirjoitettu puolustusteollisuuden presidentin (SSB) ja ASELSANin välillä.


Presidentin puolustusteollisuuden presidentti. DR. İsmail Demir: “Robotti-auttajat ovat tulossa Mehmetçiin! Kevyiden ja keskiluokan 1. tason miehittämättömien maa-ajoneuvojen prototyyppien jälkeen solmimme sopimuksen Aselsanin kanssa keskiluokan 2. tasosta. Aseelliset miehittämättömät maa-ajoneuvot toimitetaan KKK: lle projektin yhteydessä, jossa Katmerciler on myös alustan valmistaja.

hankkeista; Siihen kuuluu miehittämättömien maa-ajoneuvojen kehittäminen ja massatuotanto havainnointi-, valvonta-, kohteiden havaitsemis-, ase- ja muiden tarvittavien järjestelmien kanssa, kaukosäädin, itsenäinen käyttö ja erinomainen liikkuvuus. "

Miehittämättömien järjestelmien asema puolustuksen ja turvallisuuden alalla kasvaa päivä päivältä. Erityisesti epäsymmetrisissä sotaolosuhteissa miehittämättömiä järjestelmiä, jotka voivat toimia maalla, merellä tai ilmassa ja päättää itse, tarvitaan sellaisten toimien toteuttamiseksi, kuten tiedustelu, valvonta, tiedustelu, puolustus, logistinen tuki ja vastaavat nopeasti ja tehokkaasti.

ASELSANia käytetään laajalti tulevaisuuden taistelukentillä;

  • Sitä voidaan ohjata etäyhteydellä,
  • Kykenevä itse päätöksentekoon ja toteuttamiseen,
  • Se voi toimia kaikissa olosuhteissa ja sillä on eri ulottuvuudet.

Jatkaa miehittämättömien järjestelmien kehittämistä ja tuotantoa.

Tämän tavoitteen mukaisesti on kehitetty konseptialustoja tiedon ja kokemuksen keräämistä autonomiasta, miehittämättömien järjestelmien aseista, monien miehittämättömien järjestelmien koordinoinnista ja niiden integroinnista komento- ja ohjausjärjestelmiin, jotka muodostavat kriittiset rakennuspalikat tällä alalla. ASELSAN esitteli ensimmäisen miehittämättömän maatajoneuvonsa İZCİ ja GEZGİN 14 vuotta sitten järjestetyllä IDEF 2007 -messuilla. ASELSAN on vuosien mittaan kehittänyt teknistä infrastruktuuria miehittämättömien järjestelmien alalla ja kehittänyt kumppanuuksia kotimaisten / ulkomaisten alustavalmistajien kanssa.

ASELSAN on tuonut kansallisia ja korkean teknologian kaltaisia ​​tuotteita vastaamaan TSK: n tarpeisiin miehittämättömien järjestelmien alalla. Turvallisuusjoukkojemme luettelossa ASELSAN-miehittämättömät ilma-, meri- ja maa-ajoneuvot (pommin tuhoamisrobotit) ovat toimineet monien vuosien ajan.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar