Viisi miljardia ihmistä voi kestää jopa kaksi vuotta, mikä ei lopu ilman Coronaa

Viisi miljardia ihmistä voi kestää jopa kaksi vuotta ilman päättymistä, ilman koronaa.
Viisi miljardia ihmistä voi kestää jopa kaksi vuotta ilman päättymistä, ilman koronaa.

Viisi miljardia ihmistä voi kestää jopa kaksi vuotta, mikä ei lopu ilman Coronaa; Asiantuntijoiden mukaan covid-19-pandemia kestää todennäköisesti kaksi vuotta, ja kaksi kolmasosaa maailman väestöstä ei lopu ilman immuniteettia.


Bloomberg Television -kanavan raportin mukaan Yhdysvaltain Minnesotan yliopiston asiantuntijaryhmän laatimassa raportissa todetaan, että virus voi olla vaikea hallita johtuen kyvystä levitä jopa ihmisiltä, ​​jotka koetaan oireettomiksi. Tekijöiden mukaan virus on kokenut tarttuvimman ajanjaksonsa ennen kuin oireet ilmestyvät.

Raportin kirjoittajat kirjoittavat myös, että jo vuoden 2022 jälkeen meidän on ehkä varauduttava tartuntojen tulemiseen useissa aalloissa.

Hibya-uutistoimistoOle ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar