Työ jatkuu Keltepen hiihtokeskuksessa

Työ jatkuu keltepen hiihtokeskuksessa
Työ jatkuu keltepen hiihtokeskuksessa

Karabükin lääninhallinnon ryhmien aloittamat infrastruktuuri- ja tien laajennustyöt tiellä Keltepen hiihtokeskukseen jatkuvat.


Maakunnan erityishallinnon pääsihteeri Mehmet Uzun, läänin yleiskokouksen puheenjohtaja Hasan Yıldırım, läänin yleiskokouksen jäsen Tevfik Ayvalık, AK-puolue Karabükin maakunnan presidentti Av. İsmail Altınöz ja tie- ja kuljetuspalvelupäällikkö Özgür Bülbül tarkastelivat Keltepen hiihtokeskukseen suuntautuvan tien infrastruktuurin ja laajennustyöt.

Pääsihteerimme Uzun, joka toimitti valtuuskunnalle tietoja pysäköintialueesta, tien laajennuksesta ja infrastruktuurityöstä, joka tutki myös Keltepen hiihtokeskuksen päiväpäivätiloja, sanoi: ”Neljän kilometrin tie, jota laajensimme viime vuonna kylän risteyksiin rakennettujen seinien takia, 4 km, Valmistelemme yhteensä 1.5 km: n tien infrastruktuurin ja valmistamme sen asfaltin. Tiimimme jatkavat tien infrastruktuurityötä ilman taukoa. Kun nämä asiat tehdään, valmistamme tien asfaltin ja panemme sen käyttöön. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar