Kultaisen sarven näkymät Pierre Loti -mäeltä kiehtovat kaikkia

Näkymä Halicista Pierre Hillistä on suosittu kaikille
Näkymä Halicista Pierre Hillistä on suosittu kaikille

Kun saavutat nämä harjanteet, mikä on paras alue, jolla voit katsella kuuluisaa panoraamaa Kultaisesta sarvesta; Kahvia, joka on nimetty kuuluisan ranskalaisen kirjailijan Pierre Lotin mukaan, saadaan. Istanbulissa pitkään asuvan ja todellisen Istanbulin rakastajan Pierre Loti -nimi on “Julien Viaud”. Historiallinen kahvi on ihanteellinen paikka, josta ainutlaatuinen näkymä näkyy. On myös mahdollista mennä mäkeä köysiradalla.

about pier loti hill
about pier loti hill

Sanotaan, että Pierre Loti, joka näki sen toisena kotimaana, tuli tähän kahviin, joka tunnetaan nimellä “Rabia Women's Coffee”, ja kirjoitti romaaninsa “Aziyade” kultaista sarvia vastaan. Alue, jolla alkuperäinen ”Turkin naapurusto” kunnostettiin ja pidettiin hengissä tänään, koostuu paikoista, jotka toimivat turistipalveluina. Alueelle viitataan nimellä Evliya Çelebi's Travel Book nimellä Idris Mansion Promenade.

Pierre Loti, joka on suosittu kohde kaikille ulkomaalaisille ja matkailijoille, jotka saapuivat Istanbuliin 19-luvulla, ympäröi monia historiallisia rakennuksia. Yksi niistä on puinen Kaşgari Tekkesi, jossa on kaksi kirjoitusta, päivätty vuonna 1813. Jälleen laitoksen sisäänkäynnin kohdalla Çolak Hasan Tekkesi on valkoinen, pyöreä, persiaksi kirjoitettu hautakivi. Tekken linjan historiallinen rakennus on lääketieteellinen korkeakoulu. Vuonna 1589 kuolleen "İskender Dede" -nimisen Mevlevin hauta sijaitsee aivan Mektebin edessä ja laitosalueen sisällä, jonka rakensi İdris-i Bitlisi, joka on myös ottomaanien historiallinen kirjailija. Yksi kolmesta kaivosta İskender Deden edessä on tunnettu Dilek (tai tarkoitus) kaivo. Evliya Çelebi -seyahatnimessa koskien tätä kaivoa; Hän kirjoittaa, että "kaivoon katselevat näkevät toiveensa kaivoissaan". Haudan yläosassa on Saray “Atçıbaşı (Mirahur-Tuğ kenraali) Ali Ağan ja hänen perheensä hautat. Lisäksi ”Sarnıç”, jonka uskotaan olevan rakennettu Bysantin aikana ja jota käytettiin ottomaanien aikana, säilyttää olemassaolonsa laitoksen keskustassa.

about pier loti hill

Kuinka päästä Pierre Loti Hillille?

Jos olet menossa ajoneuvosi kanssa; Siellä on takana tie Pierre Lotiin. Tällä tavalla voit mennä mäkeä ylös ja jättää autosi sinne jättäen pysäköintialueen…

Anatolian puolella ilman ajoneuvoja tulevat pääsee helposti Üsküdar - Eyüp-lautoille. Voit mennä mäkeä ylös ottamalla köysiradan lauttasatamasta.

Jos tulet bussilla, sinun on poistuttava Eyüp Sultan -pysäkiltä, ​​jotta pääset Pierre Lotiin ja viekö köysirata sieltä.

Voit ajaa köysiradalla Pierre Loti Hillille akbilla ...

Pierre Loti -köysiradan hinnat

Päästäksesi Pierre Loti Hillille köysiradalla voit ottaa Istanbulin metropolialueen kunnalle kuuluvan köysiradan. Tätä varten voit ohittaa lukemalla 'Istanbul-korttisi' normaalina painosena. Jokaisesta painosta säännölliset kortinhaltijat maksavat 2,60. Vaikka opettajat maksavat 1,85, opiskelijalippujen hinnat ovat 1,25.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar