1915 Çanakkalen sillan 318 metrin teräskori valmistui

Canakkalen sillan terästorni tornit valmistuivat
Canakkalen sillan terästorni tornit valmistuivat

Punaisen ja valkoisen tornin viimeinen lohko, joka koostui rakenteilla olevan vuoden 1915 Çanakkalen sillan 32 lohkosta, korvattiin seremonialla, johon osallistui presidentti Recep Tayyip Erdoğan videoneuvottelulla.


Karaismailoğlu Puhuessaan seremoniassa Turkki on kokenut useamman kuin yhden päivän kuljetusinfrastruktuurin historiassa, hän sanoi, että yksi hänen tärkeimmistä hankkeistaan ​​tasavallan historiassa. Karaismailoğlu totesi, että maailman ensimmäisellä sillan 318 metrin tornilla on saatu päätökseen teräslohkojen lopullinen kokoonpano.

”Asetamme neljännen tornimme 128. viimeisen lokeron. Vuoden 1915 Çanakkalen silta sijaitsee Malkara-Çanakkalen moottoritien oppilaan ja avaimen kohdalla, yhteensä 101 kilometriä. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriön perheenä olimme 72 metriä maan alapuolella Istanbulin Gayrettepe-lentokenttä-metrolinjan tunnelin päättämisseremoniassa viikko sitten. Tänään allekirjoitamme kanssanne uuden menestyksen 318 metrin korkeudessa. Tämä projekti on yksi tärkeimmistä askeleista Turkin kuljetusinfrastruktuurin tulevaisuudelle. Vuoden 1915 Çanakkalen silta on enemmän kuin silta, joka yhdistää molemmat osapuolet, se on historiamme kunnioittamisen kanta. 2023 Çanakkalen silta viittaa tasavallan 1915-vuotisjuhlaan vuonna 2, ja se on maailman johtava luokassaan keskimmäisellä jännevälillä 23 318 3 metriä, kun sen rakentaminen on valmis. Lisäksi Çanakkalen silta, jolla on maailman korkein torni, edustaa Çanakkalen merivoittoa 18. maaliskuuta 18, korkeus 1915 metriä, viitaten kolmannen kuukauden XNUMX. päivään. ”

Karaismailoğlu, joka sanoi, että vuoden 1915 Çanakkalen sillalla oli kohtalokkaita velkoja niille, jotka marssivat kotimaan puolesta ja pyrkivät tämän päivän kehitykseen, sanoi: ”Suoritamme projektin onnistuneesti päätökseen 18. maaliskuuta 2022 työskentelemällä ahkerasti maksamaan tämän velan. Rahtien ja matkustajien tiheys moottoritiellä kasvaa päivä päivältä. Tässä yhteydessä jaettu tienpituus, jonka olemme lisänneet 6 tuhannesta 101 kilometristä 27 tuhanteen kilometriin, on poistanut tämän jatkuvasti kasvavan kuorma- ja henkilöliikenteen tiheyden. Kun maamme oli tähän päivään asti itä-länsi-akselilla käytävämaa, tänään siitä on tullut logistinen perusta, johon kolme maanosaa on kytketty etelä-pohjoisella akselilla. Tätä asemaa vahvistetaan edelleen vuonna 1915 Çanakkalen silta ja Malkara-Çanakkale moottoritieprojekteilla. ” käytettyjä ilmaisuja.

"Aika- ja polttoainesäästöt ovat 567 miljoonaa liiraa vuodessa"

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että kun vuoden 1915 Çanakkalen silta valmistuu, 1,5 tunnin kuljetus Lapsekin ja Gelibolun välillä vähenee 6 minuuttiin ja ajoneuvojen käyttökustannukset ja taloudelliset tappiot eliminoidaan.

Karaismailoğlu totesi, että liikenneruuhkat, päästöjen lisääntyminen ja melusaasteet vähenevät, ”liikenneonnettomuuksien aiheuttamat ihmishenkien ja omaisuuden menetykset minimoidaan. Matka vahvistetaan paljon lyhyemmäksi, nopeammaksi ja mukavammaksi. Canakkale, Turkki ei ole yksin tuo lisäarvoa kaikkiin sosioekonomisiin näkökohtiin ja avaa uuden vaiheen verhon kuljetuksissa. Tuomalla Traakian ja Egean alueen yhdessä Manner-Euroopan kanssa vuoden 1915 Çanakkalen silta yhdistää jälleen alueemme kauppareitit ja tarjoaa suuria etuja taloudelliselle elinvoimalle. ” sanoi.

Karaismailoğlu totesi, että Malkara-Çanakkalen moottoritie, joka sisältää myös sillan, on tärkein valtimo, joka yhdistää Istanbulin, Kırklarelin, Tekirdağin ja Edirnen Egeanmereen,

Marmarin pohjoispuolella sijaitseva Kınalı-Tekirdağ, Çanakkale Balıkesir-moottoritie sekä länsi- ja eteläpuolella Balıkesir-Bursa ja Kocaeli-moottoritiet valmistavat rengasrenkaan koko Marmaran ympärille. Se on uusi vaihtoehto Bosphorus-risteykseen tieliikenteelle, joka kääntyy Eurooppaan ja Traakiaan, Egeanmeren ja Keski-Anatolian länsipuolelle, Adana-Konya-akselille ja Välimeren länsialueille. Valtatiellämme, joka on 101 kilometriä, nykyinen valtatie lyhenee noin 40 kilometrillä. Aika- ja polttoainesäästöt ovat 567 miljoonaa liiraa vuodessa. Jatkamme työtämme toteuttamalla sosiaalisia toimenpiteitä, hygieniaa ja säännöllisiä terveystarkastuksia toteuttamalla kaikki varotoimenpiteemme Kovid-19 -epidemiaa vastaan, joka vaikuttaa koko maailmaan. Kuten yli tuhannella rakennuskohteellamme ympäri maata, toimimme täällä tehdyissä töissä periaatteen "ensin terveys, ensin ihminen" mukaisesti. Pandemiaprosessista huolimatta suorittamiemme varotoimien ansiosta työ jatkuu rakennuskohteillamme keskeytyksettä. Teemme kovasti töitä parantaaksemme Turkin liikenneverkkoa. Valmistelemme maamme tulevaisuutta varten sillä voimalla, jota saamme kansaltamme. Meillä on velvollisuus toteuttaa niin kutsuttu mahdoton, ylpeys maastamme ja esimerkilliset projektit maailmalle. Uskomme, että tällä vastuulla voimme tehdä monia hyviä töitä käsi kädessä valtion ja kansakunnan kanssa. ”Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar