TCDD: n henkilöstömajoitusvaunut vastaanotettu

tcdd henkilöstön majoitusvaunut saatiin
tcdd henkilöstön majoitusvaunut saatiin

Vastaanotettiin TCDD Afyonkarahisarin seitsemännen alueosaston valmistamia henkilöstön majoitusvaunuja rautateiden kunnossapitopalvelun, tien- ja rakennuskoneiden käyttäjien majoitus- ja lepovaatimuksiin työpaikalla.


TCDD Afyonkarahisar 7. Aluejohtaja Adem Sivri; “TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş. Alueellamme valmistetut henkilöstövaunut on vastaanotettu. Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar -alueella sijaitsevissa henkilöstöasuntovaunuissa tutkimme rautateiden kunnossapidon Afyonkarahisar-sivukonttorin päällikön Ali Aydınin, rautateiden kunnossapitopalvelupäällikön Teksin Geldi, tien mekaanisen korjaamon päällikön ja tien kunnossapidon päällikön, generaattorin, ilmastoinnin, pyykinpesukoneen ja liesi käyttäjän henkilöstön mukavuuden vuoksi. , termosifoni jne. Nykyisten henkilöstöasuntovaunujen odotetaan luovan tyytyväisyyttä ja motivaatiota henkilöstölle. ” käytettyjä ilmaisuja.

Demiryol-is Afyonkarahisar -konttorin presidentti Ali Aydın totesi, että tie- ja maarakennuslaitteiden työntekijät työskentelevät omistautuneena kaukana kotoaan, ja työntekijöiden puolesta Adem TCDD: n seitsemäs aluejohtaja
Hän kiitti Sivria.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.miten 1

  1. Ei ollut tarvetta tuottaa uusia vaunuja hallinnolliseen tahtiin. turhia menoja .. rahaa liian paljon uusia hyötyajoneuvoja

Yorumlar