Piyer Loti ja Taşkışla köysiratamatkat keskeytetään tilapäisesti

Köysiratapalvelut keskeytetään väliaikaisesti eyup piyer loti ja macka taskisilla
Köysiratapalvelut keskeytetään väliaikaisesti eyup piyer loti ja macka taskisilla

Covid-19-toimenpiteillä TF2 Eyüp-Piyer Loti- ja TF1 Maçka-Taşkışla-köysiradan matkustajien määrä väheni merkittävästi. Tästä syystä lennot keskeytetään väliaikaisesti keskiviikosta 25. maaliskuuta 2020 alkaen.


Koko maailmaa ja maamme kärsivän koronavirusepidemian vuoksi se yrittää olla poistua koteistaan, ellei kansalaisilla ole velvollisuutta. Tästä syystä matkustajamäärä TF1 Maçka-Taşkışla ja TF2 Eyüp-Piyer Loti -köysiratalinjoilla, joita ylläpitää Istanbulin pääkaupunkikunnan (IMM) tytäryhtiö METRO İSTANBUL AŞ, laski 90 prosenttia.

Köysiradat, joita käytetään enimmäkseen turistina, pysäytetään tilapäisesti keskiviikosta 25. maaliskuuta 2020 alkaen.

YLITTÄMÄISET RAJAT KADIKÖY-MUOTO-RAAMISSA

T3 käyttää enimmäkseen vanhuksia Kadıköy- Muotiraitiovaunulinjan matkustajamäärä laski 85 prosenttia. Siksi lennot 10 minuutin välein tapahtuvat 25 minuutin välein keskiviikosta 2020. maaliskuuta 20 alkaen.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar