Kaupunkiliikenteen ja linjaliikenteen tiukka valvonta Şanlıurfassa

Sanliurfada hallitsee tiukasti kaupunki- ja linjaliikenteen kuljetuksia
Sanliurfada hallitsee tiukasti kaupunki- ja linjaliikenteen kuljetuksia

Samalla kun lanlıurfa Metropolitan Municipality -ryhmät jatkavat desinfiointitoimintaa koko maakunnassa, Poliisin joukkueet Metropolitan Municipality -kunnassa; tällä kertaa ravintola-, ravintola- ja leipomotarkastusten, sisäkaupungin ja intercityn jälkeen
aloitti tiukan täytäntöönpanon matkustaja-ajoneuvoissa.


Şanlıurfa Metropolitan Municipality toimii voimakkaasti periaatteella "Ei paniikkia, on olemassa toimenpide" ympäri kaupunkia Corona-virusta vastaan ​​(COVID-19). Toisaalta pääkaupunkiseudut suorittavat desinfiointitutkimuksia koko maakunnassa, kun taas pääkaupunkiseudun poliisiryhmät jatkavat tiukkoja käytäntöjään sisäministeriön ja maakunnan hygieniakomitean päätösten puitteissa.

Jatkamalla päivittäisiä ravintoloiden, ravintoloiden ja leipomoiden tarkastuksia edellisistä päivistä lähtien, Metropolitan poliisi varoitti kuljettajia ja kansalaisia ​​luomalla tarkastuspisteitä monille alueille, joilla kuljetus oli intensiivistä.

METROPOLITAN EI OLE MAHDOLLISTA MAHDOLLISTA MAHDOLLISUUTTA IHMISTEN TERVEYS

Arvioidessaan kaikkia yksityiskohtia kaupungissa, syrjäisillä teillä ja linjaliikenteen linja-autojen terminaaleilla, kuten kaupungin sisäinen julkinen liikenne, piirien julkinen liikenne ja kaupunkien välinen julkinen liikenne, pääkaupunkipoliisi ilmoitti viimeisistä toimenpiteistä, jotka on toteutettu sekä kuljettajien että matkustajien kannalta.

Näin ollen toimenpiteiden puitteissa kaikenlaiset julkisen liikenteen ajoneuvot kuljettavat matkustajia jopa puoleen nykyisestä kapasiteetistaan. Lain puitteissa ryhdytään oikeustoimiin yrityksiä, jotka eivät noudata näitä asioita, tai julkisen liikenteen ajoneuvojen kuljettajia varten.

YHTEINEN TAVOITE: IHMISTEN TERVEYS

Ainoa pääkaupunkipoliisin tarkoitus, joka antaa kansalaisille tietoja aiheesta aihepiiristä hakemuspisteessä, on suorittaa ihmisten terveyteen keskittyviä tutkimuksia antamatta paikkaa. Pääkaupunkipoliisin ilmoituksessa, joka varoittaa aiheeseen liittyviä kuljettajia ja kansalaisia, ”Arvioimme tässä prosessissa läheisemmin lähestymistapoja, jotka voivat olla vaaraksi ihmisten terveydelle. Haluamme kaikkien kansalaistemme noudattavan näitä sääntöjä itselleen ja yhteiskunnalleen. "

Pääkaupunkipoliisi jatkaa käytäntöjään samalla tavalla tulevissa prosesseissa.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar