Uludagin talvifestivaalin pahvikelkkakilpailu on murtautunut

Uludagin talvifestivaalin pahvikelkkakilpailu on murtautunut
Uludagin talvifestivaalin pahvikelkkakilpailu on murtautunut

Bursan metropolialueen kunnan järjestämän Uludağ-talvifestivaalin yhteydessä järjestetyn Carton Girl -kilpailun voittajat palkittiin kullalla. Pääkaupunkiseudun kunnan lehdistö- ja suhdetoimintaosaston päällikkö Ahmet Bayhan jakoi kahdessa eri ryhmässä ensimmäisen, toisen ja kolmannen sijan palkinnot.


Kilpailu, johon Uludağ-talvifestivaalin toisen päivän osallistujat osoittivat suurta kiinnostusta ja 36 ihmistä kilpailivat, pidettiin Kurbağakaya Teleferik Station -aukion aukiolla 2. kehitysvyöhykkeellä. Läpimurron tapahtuman palkintojenjakotilaisuus järjestettiin samalla alueella. Tapahtuma, joka järjestettiin yhteistyössä pääkaupunkiseudun kunnan ja Bursan matkailun edistämisliiton kanssa, suunniteltiin luokkiin "Paras muotoilu" ja "Paras aika". Paras muotoilu -kategoriassa Enes Balta tuli 85 pisteellä, Hüma Yılmaz 80 pisteellä ja Muratcan Turan 75 pisteellä. Paras aika -kategoriassa Hüma Yılmaz tuli ensimmäiseksi 64 metrillä, Ömer Eymen toisella 55 metrillä ja Abdullah Coşar kolmannella 50 metrillä. Voittajat palkittiin täydellä palkinnolla, toinen puolikkaalla ja kolmas neljänneksellä kultaa.

Palkintoseremoniassaan Metropolitan kunnan lehdistö- ja suhdetoimintaosaston päällikkö Ahmet Bayhan muistutti, että he olivat järjestäneet pahvikelkkakilpailua 2 vuotta, ja totesivat yrittävänsä parantaa tapahtumaa seuraavina vuosina. Bayhan ilmoitti, että vastaavia organisaatioita järjestettiin Venäjällä ja Skandinavian maissa sekä Bursassa ja että kilpailuun ilmestyi erilaisia ​​ja merkittäviä malleja, Bayhan kiitti tapahtumaan osallistuneita.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar