Coronavirus Kotimaan auto kelluu TOGG: n suunnitelmat

koronaviruksen paikallinen automaattinen kytkentäsuunnitelma alas
koronaviruksen paikallinen automaattinen kytkentäsuunnitelma alas

Kiinassa alkanut ja koko maailmaa huolestunut koronavirus vaikutti myös syvästi talouteen. Vaikka monet yritykset lopettivat tuotannon Kiinassa, Mobile World Congress peruutettiin. Kongressin peruuttaminen vaikutti myös TOGG: n suunnitelmiin.


World GSM Association (GSMA) peruuttaa Mobile World Congress (MWC), joka on tarkoitus pitää Barcelonassa, Espanjassa 24. – 27. Helmikuuta, mutta lähes 19 matkaviestinteknologiayritystä päätti olla osallistumatta uuden tyyppisen koronaviruksen (Kovid-40) puhkeamisen vuoksi. ilmoitti olevansa.

GSMA: n kirjallisessa lausunnossa todettiin, että järjestöä ei voida pitää, koska Espanjan hallitus päätti vetäytyä messuilta huolimatta Espanjan hallituksen kehotuksesta "olla terveydellisiä syitä olla peruuttamatta".

Kongressin pitäminen nykyisessä tilanteessa on mahdotonta, ja siinä korostettiin, että "uudentyyppiseen koronaviruksen tyyppiin liittyvä tilanne muuttuu erittäin nopeasti".

Kovid-19: n puhkeamisen takia noin 40 yritystä, mukaan lukien LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook ja Cisco, ovat päättäneet olla liittymättä MWC: hen.

mwc'y vuosittain Turkista otti vakavissaan osallistua. Turkin Autot aloiteryhmä (TOGG) tuottama kotimainen autovalmistajista Euroopassa oli myös visioi käyttöönotto tämän vuoden oikeudenmukainen. Coronavirus myös pudotti TOGG: n suunnitteleman tapahtuman.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar