GUNCELin kansallinen automuseo, Gunsel-taidemuseo perustettiin.

Gunsellin taidemuseo perustettiin, TRNC: n kansallinen auto Gunsell
Gunsellin taidemuseo perustettiin, TRNC: n kansallinen auto Gunsell

Günselin taidemuseossa, joka avataan Nicosia Derebossa 20. helmikuuta, päivänä, jona Günseliä mainostetaan, järjestetään noin 700 Kyproksen ja Turkin maailman palkittujen taiteilijoiden teoksia.


Perustimme maamme kotimaisen ja kansallisen auton Günselin ”Günsel Art Museum”. Günselin taidemuseo, jossa järjestetään noin 700 Kyproksen ja Turkin maailman palkittujen taiteilijoiden teoksia, avataan samana päivänä esittelemällä GÜNSEL, jota mainostetaan Elexus-hotellissa 20. helmikuuta.

Pitäen tärkeänä yhteiskunnan koskemattomuutta, Günsel-perhe välittää Kyproksen kulttuurisen identiteetin jakamista kansallisen ja kansainvälisen taideympäristön kanssa perustetun museon kanssa. Noin 700 palkitun taiteilijan teosta Kyproksesta ja Turkin maailmasta esitetään museossa. Museoon sisältyy öljy- ja akryylimaalauksia, alkuperäisiä vedoksia, kaiverruksia, linoleumi-, silkkipaino-, litografia-, puunäytteitä sekä veistoksia ja keramiikkaa.

Perustettiin ”GUNSEL” ”Gunsel Art Museum”… ”Annamme Kyproksen kulttuuri-identiteetille mahdollisuuden jakaa kansallisen ja kansainvälisen taideympäristön kanssa…”

Lähellä Itä-yliopiston kuvaavaa taidetta, graafisen osaston päällikkö ja Günselin taidemuseon johtaja, Assoc. Tohtori Taidemuseota koskevassa lausunnossaan Erdoğan Ergün Günsel kertoi, että ”GÜNSEL”, joka on TRNC: n ensimmäinen kansallinen ja kotimainen auto, salli taidemuseon syntymän kulttuuriin ja taidetta edistämällä.
Todeten, että museot ovat yksi tehokkaista sosiaalisen koulutuksen instituutioista, kansallisista ja kansainvälisistä jakamiskeskuksista, ja se antaa myös yhteiskunnille historiallisen edun moraalisten ja moraalisten arvojen kanssa. Tohtori Ergün totesi, että ”Günsel Art Museum” välittää Kyproksen kulttuuri-identiteetin jakamista kansallisen ja kansainvälisen taiteellisen ympäristön kanssa Nicosian keskustassa.

Assoc. Tohtori Ergün sanoi: ”Tavoitteenamme on kasvattaa taidetta rakastavaa tulevaa sukupolvea. Tarjoamme vierailijoillemme suuren kokoelman moderneja teoksia ja koko ajanjakson näyttelytiloja, kattavan museon, jossa he voivat todistaa, mitä he tuottavat ja tuottavat. Museomme alueella, jossa palkittujen taiteilijoiden pysyviä ja pysyviä teoksia esitetään, voidaan katsella noin 700 teosta. ”

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar