Kuumakeitto EGO-opiskelijoille

kuumaa keittoa egokeittiöstä opiskelijoille
kuumaa keittoa egokeittiöstä opiskelijoille

Ankaran pääkaupunkiseudun opiskelijaystävälliset käytännöt pysyvät ennallaan.

Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaşin ohjeen jälkeen käynnistetty kuuma keitto- ja leipäjakelu, joka herätti suurta huomiota, saa molemmat opiskelijat hymyilemään ja lämmittämään sisäpuolella.

Päivän ensimmäisinä tunteina EGO-keittiössä valmistettu keitto jaetaan opiskelijoille yliopiston ja koulun sisäänkäynnille jäähtymättä lämmittimien kanssa.

Yildirim Beyazit, Hacettepe ja Gazi -yliopisto ja Ostim Metro poistuvat kuumien keittojen jakelupisteistä, Şaşmaz ja Siteler lisäsivät.

KIITOS presidentti YAVA Y: lle

Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osasto, joka lisää päivittäin keittojakelupisteisiin uusia oppilaiden terveellisen ravitsemuksen ja päiväsopeutumisen aloittamiseksi, ottaa huomioon myös opiskelijoiden vaatimukset.

Şaşmaz Bahçekapı -ympäristössä ja aloittamalla kuuman keiton jakelu joka viikko viikon aikana sanomalla, että kuuma keitto kylmällä säällä Martyr Hasan Gülhanin ammatillisen ja teknisen Anaatian lukion Salih Akgüç -opiskelija: “Kiitos keitto jaetaan aamulla. Haluamme kiittää presidenttiä Mansur Yavaşa. Olemme kiitollisia hänelle opiskelijoina., Taha Efe Doğan sanoi, että hän jätti talon ilman aamiaista aamulla ja aloitti päivän juomalla pääkaupunkiseudun kuumaa keittoa ja sanoi: ”Lämpimämme lämmin ja lämmin. Haluan kiittää Ankaran pääkaupunkiseudun kuntaa ja pormestariamme Yavaşia.

Lukiolainen brabraim Alkaç kertoi, että tulemme kouluun kylmässä ja pimeässä ilmapiirissä. Kiitos keitto jaetaan aamulla lämmittää. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat, herra pormestari Mansur Yavaşa. "Tarjoan kunnioitusta". Toinen opiskelija nimeltään Arda Erarslan ilmaisi ajatuksensa. "Kunnamme on jaettu keiton ansiosta sekä sisälle että lämmittämiseen, jota kulutamme. Haluan kiittää kuntaa ja kaupunginjohtajaa '', hän sanoi.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar