Ankaragans sanoi, että vaunujen istuimien pitäisi muuttua

Pääkaupungin Ankaray-vaunut kertoivat, että paikat vaihtuvat
Pääkaupungin Ankaray-vaunut kertoivat, että paikat vaihtuvat

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta muuttaa vaunujen istuinjärjestelyjä Ankarayssa, kevytraidejärjestelmässä, joka palvelee Dikimevin ja AŞTİ: n välillä. Ankaray-vaunut nykyisessä kaksipaikkaisessa järjestelmässä pysyäkseen tai uusi penkki-istuinjärjestelmä muuttamaan kaksivalintakyselyä 70.4 prosentin muutospäätös

Tutkimustulosten mukaan ennen vaunujen nykyisten istuimien korvaamista rivipaikoilla, matkustajien tarkkailuun luotiin puolet junanvaununumerosta A13 ja uusi puolirivijärjestely perustettiin toiseen puoliskoon.

TUTKIMUKSEN TULOKSET WAGONIN ISTUMEN VAIHTO

Päätös oli 70.4 prosenttia kunnan järjestämistä paikoista muuttaa kyselyn asettelua 29.6 prosentilla ”muutos”. 20 prosenttia vastaajista halusi pysyä nykyisessä istuinjärjestelyssä. Kyselyn tulosten mukaan Ankarayn istuimet järjestetään uudelleen. Ensimmäinen vaunusi alkaa palvella 6 päivän kuluttua. Kaikki vaunut siirretään uudelle istuinriville XNUMX kuukauden kuluessa. Kunta järjestää uudet istuimet kokonaan omilla keinoillaan ja omien työntekijöidensä kanssa. Vaunuissa olevat istuimet annetaan retkikunnalle muuttuessaan.

UUDEN ISTUIMEN EDUT

EGO: n virkamiehet painottivat, että rivipaikkajärjestelyt jakautuvat matkustajatiheydessä tasaisesti, jolla on monia etuja, ja antoivat seuraavat tiedot:

”Uuden rivipaikkajärjestelyn ansiosta matkustajakapasiteetti kasvaa jokaisen vaunusarjan välillä 240: stä 270: een. Vaunun sisustus on tilavampi. Erityisesti vältetään ovialojen taajautuminen. AŞTİn tai sieltä matkustavien matkustajien on helpompi nousta junille tai poistua niistä. Matkalaukkuillaan matkustavilla on myös mahdollisuus laittaa matkalaukunsa ovien sivujen alueille. Ovialueiden laajenemisen seurauksena vammaiset matkustajat (etenkin pyörätuoleilla matkustavat) voivat liikkua helpommin ajoneuvojemme laskeutumisen ja nousun aikana. "

Ankaraylla on 11 pysäkkiä ja se palvelee päivittäin yli 100 tuhatta matkustajaa Dikimevin ja Ankaran linjaliikenteen linja-autoaseman välillä. Ankaran ensimmäinen kevyen rautatiejärjestelmän Ankaray on tärkeä kuljetusjärjestelmä, jota mieluummin yliopisto-opiskelijat kuin linjaliikenteen linja-autolla saapuvat tai lähtevät matkustajat pitävät.

ANKARAY-KARTTA

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar