Kotimaan autot siirretään Bursasta maailmannäyttelyyn

kotimainen auto kuljetetaan maailman ikkunaan bursasta
kotimainen auto kuljetetaan maailman ikkunaan bursasta

İznikissä pidettiin 18. Ortakin yhteisen mielen kokoukset, jotka järjestettiin Bursan jaostojen ja vaihtojen kautta Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin (BTSO) johdolla. BCCI puheenjohtaja Ibrahim Burkay, sanoi transformaatio aloitteita, jotka liikkuvat talouden Bursa Turkin kotimaisen autoteollisuuden projekti kaupungissa. Pormestari Burkayn mukaan kaupungin tulisi turvata seuraavat 50 vuotta aluesuunnittelulla ja mittakaavaetuoinnilla. "Jatkamme määrätietoista työtä paljon vahvemmalla Bursa-tavoitteella kaikilla aloilla."


Iznikin kauppa- ja teollisuuskamari isännöi 18. "Common Mind Meetings" -tilaisuuksia, jotka yhdistivät Bursan yritysmaailman BTSO: n johdolla. BTSO: n hallituksen puheenjohtaja İbrahim Burkay puhui kokouksessa, johon osallistuivat kaikki kamari- ja pörssi-, neuvoston puheenjohtajat ja hallituksen jäsenet Bursassa. Hän sanoi, että maailmankaupan viimeiset 10 vuotta kirjataan pienimmäksi kasvutiedoksi. Turkin huolimatta protektionistista politiikkaa maailmantalouden kannalta viennin arvo maailman eniten kasvua viidessä maissa yhdestä totesi, että Ibrahim Burkay, "Tänä vuonna toivon pohjalta uusia investointeja, olen vahvasti sitä mieltä, että tuotanto ja me kaapata paljon vahvempi työllisyyden kasvua oli. Haluan ilmaista kiitollisuutemme hallituksellemme liiketoimintamme puolesta, joka on toteuttanut säännöt, jotka täyttävät yksityisen sektorin odotukset tässä haastavassa prosessissa. "

TURKKI'S 60 VUOTTA DREAM tapahtuu

Bursa BCCI vuonna 1960 johdolla Turkin ensimmäinen järjestäytyneen teollisuusalue muistuttaa kaupungin elämää pass Ibrahim Burkay "jätämme kaupungin takana vahva teollinen infrastruktuuri muotoiltiin 50 vuotta. Aloitimme stipendimme teollisen muutoksen hankkeilla, jotka toteutimme 7 vuotta sitten. Nykyään Bursa sitoutuu maamme uuden teollisen vallankumouksen johtamiseen muun muassa TEKNOSABin, GUHEMin, Model Factoryn ja BUTEKOMin kanssa. Meidän ammattitaitoista henkilöstöä, tutkimukseen ja kehitykseen sekä innovointisuuntautunut tuotannon alalla, logistiikan laitoksen ja meidän muutos alamme liikkua on mahdollistanut toteutumista Bursa Turkin 60-vuotisen unelma auto. "Hän sanoi.

"VARJAMME KOTI- JA TYÖPAIKKAMME MAAILMANNÄYTTÖÖN"

BCCI puheenjohtaja Burkay, itsenäinen ja digitaalitekniikan kanssa uuden virstanpylvään maailmassa ilmaisi esitellä hankkeen siirrettävä Bursa Turkin kehitystavoitteet. Ibrahim Burkay, 'kotimaisten' ja 'Bursa' seuraavan sukupolven Bursa auto projekti ne kuvaavat technoparks ja Bursa kehitysyksikkö ja koordinointikeskuksen BUTEKOM sisällä mekaaninen mikro ne käytännössä korostaen ne edistävät mikro-elektroniikan ja nanoteknologian osaamiskeskukset Ibrahim Burkay "herra presidentti Recep Tayyip Erdoganin, teollisuus- ja teknologiaministeri Mr. Mustafa Varank Enemmän hallituksen puheenjohtaja Mr. Rifat Hisarcıklıoğlu ja Turkin Automobile Enterprise Group I- ilmaista kiitollisuutemme luottamuksesta Bursa.", hän sanoi.

İZ Emme tarjoa sijoitusta ja palvelua ymmärrettävää vihollista "

Pormestari Burkay huomautti, että Bursan nykyisessä suunnittelussa teollisuus- ja varastointialueiden osuus on 11 tuhatta neliökilometrin kokonaismittauksesta 8 tuhatta, kun taas teollisuuden osuus kaupunkitalouteen oli 45 prosenttia. Ibrahim Burkay kertoi, että paikalliselle autolle on tärkeä tilaisuus tulla elämään Marmaran altaalla ja että se on tärkeä tilaisuus alueen aluesuunnittelulle. Bursan yritysmaailmana jatkamme osallistumista hankkeisiin, jotka muokkaavat nykyisen lisäksi myös seuraavia 20 vuotta, 50 vuotta ja jopa 100 vuotta. Toivon, että kannamme stipendimme ja maamme paljon valoisampaan tulevaisuuteen yhdessä yhteisen järjen voiman kanssa

PRESIDENTTI BURKAY KUTSU TUETTAVAAN BURSASPORIIN

BTSO: n puheenjohtaja Ibrahim Burkay, kun yritysmaailman edustajat aloittivat Re-Great Bursaspor -kampanjan, he haluavat siirtyä Super League Bursasporiin, jonka mukaan hän ansaitsi. Tässä yhteydessä yritysmaailma myötävaikuttaa kampanjaan tuella 100 tuhatta Burkay-lomaketta, jossa sanotaan: "Kutsun teitä tukemaan tätä tärkeää kampanjaa", hän sanoi.

20 XNUMX ihmistä lisätyöllisyyttä

Enemmän hallituksen jäsen ja puheenjohtaja Mercantile Exchange Özer Matlin Bursa sanoi kotimaan autojen hanke Bursa ja Turkin tarjoavan huomattavia etuja taloudelle. Matlin sanoi, että he uskovat olevan yksi tärkeimmistä merkkejä globaalissa mittakaavassa projektin Turkissa, kotimaan autovalmistajista tekee noin 20 tuhatta ihmistä työskentelee ja korosti, että maan talous osallistuu 50 miljardia euroa. Matlı totesi, että globalisaatio ja teknologinen kehitys ovat vaikuttaneet kaikkiin elämänalueisiin ja että tämä kehitys on vaikuttanut maatalousmarkkinoihin. Tässä yhteydessä perustettiin vuonna 2018, Matlin kiinnittää huomiota siihen, että Turkin Tuotteet Erikoistuneet Exchange "Turkin maatalousalan kannalta lähes Kristuksen hyväksytty suurin tavoite tässä järjestelmässä, maataloustuottajat terve kuluttajalle toimenpiteen oikeudenmukainen ja realistinen hinta luoda teki tehokkaan kansainvälisen foorumin." Hän sanoi.

Huoneiden ja tavaranvaihdon toimintasuunnitelma

Yhteisessä mielessä pidetyssä kokouksessa allekirjoitettiin Bursan hyödykepörssin ja Iznikin kauppa- ja teollisuuskamarin välinen pöytäkirja Iznikissa sijaitsevan hyödykepörssin kiinteistöjen käytöstä. Matlı totesi, että naisia ​​ja nuoria yrittäjiä olisi tuettava sekä liike-elämässä että yhteiskunnallisessa elämässä. Hän haluaa myötävaikuttaa enemmän kaupungin ja maamme yrittäjäprofiiliin alueilla, joille osoitamme sen käytön. "

”PAIKALLINEN AUTO LISÄÄ ARVONA ALUEemme”

İznik TSO: n presidentti Mahmut Dede totesi, että İznik on antanut merkittävän panoksen Bursan talouteen eri sektoreilla, ja sanoi: ”Sivilisaatioiden kehto İznikissä ehdokkuutemme UNESCO: n maailmanperintöluetteloon on ollut käynnissä viimeisen kahden vuoden ajan. Tässä suhteessa vuosi 2 on meille erittäin tärkeä. Uskon myös, että Gemlikiin perustettava paikallinen autotehdas, joka liittyy läheisesti piirimme, tuo myös lisäarvoa alueellemme ja kaupunkiin. "

"TUNTISimme erittäin onnea GEMLIKissä"

Gemlikin kauppa- ja teollisuuskamarin presidentti Pasha Ağdemir kertoi kokouksessa puhumalla, että ler tuntuu olevan erittäin onnekas Gemlikissä. Kotimaan autovalmistajista ja hankkeita, kuten suurnopeusjunien joka heijastaa Turkin visio herää eloon meidän piiri. Haluan osoittaa kiitokseni BTSO: n hallituksen puheenjohtajalle, Bursan tavaranvaihdon puheenjohtajalle İbrahim Burkaylle, TOBB: n puheenjohtaja Özer Matlılle, Rifat Hisarcıklıoğlulle ja Turkin tasavallan presidentille.

İznik TSO: n presidentti Mahmut Dede antoi Burkayn ja Bursan tavaranvaihtoneuvoston puheenjohtajalle Özer Matlılle taulun heidän naisyrittäjille ja İznik TSO: lle antamasta tuesta. Kokous valmistui piirin jaostojen ja vaihtojen vaatimuksilla, ehdotuksilla ja mielipiteillä.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar