TÜVASAŞ 20 Jatkuva rekrytointi Suullinen tentti -ilmoitus

touvasas jatkuva työvoiman rekrytointi suullinen tentti-ilmoitus
touvasas jatkuva työvoiman rekrytointi suullinen tentti-ilmoitus

Turkki Wagon Industry Corporation (TÜVASAŞ) 20 Jatkuva tulokset Arpajaiset notaari työ- saanti hakijat ehdokkaiden ja ensisijaisten asiakirjojen jalo luetteloon, jotka ovat oikeutettuja ottamaan suullinen koe ja ansaita ehdokas ottamaan suullinen koe luettelo, jotka eivät täytä ehdokkaita ehdokkaista varallaololuetteloon kutsutaan sijaan Aiheeseen liittyvä ilmoitus on annettu alla.


Työntekijöiden rekrytointiin julkisissa laitoksissa ja järjestöissä sovellettavia menettelytapoja ja periaatteita koskevan asetuksen säännösten mukaisesti, 18.12.2019. 23.12.2019 välillä 20 (kaksikymmentä) rekrytoimiseksi Turkin Business Association (TEO) ilmoitti, että vievät ja kautta arvonnan tehdään ennen notaarille 30 ammateille määritelty tiedotteessa. Arvonnan tuloksena ehdokkaat, joilla on oikeus suorittaa suullinen koe, on määritetty ensisijaisiksi ja korvaaviksi, ja ne on julkaistu viranomaisen verkkosivustolla 12.

Arvonnan tuloksena pääluetteloissa oleville ehdokkaille toimitetut asiakirjat on saatu valmiiksi työn lopussa 03. Luettelo ehdokkaista, joilla on oikeus suorittaa suullinen tentti tenttilautakunnan tekemien asiakirjatutkimusten tuloksena, sekä sellaiset, jotka eivät täytä vaadittuja ehtoja, ja niitä, jotka eivät ole oikeutettuja suorittamaan tenttiä jättämättä asiakirjoja, julkaistiin liitteessä perjantaina 01 (tänään).

Suorintaan suoritetaan 4 (neljä) kertaa arvonnissa ammatissa ilmoitetuista avoimista tehtävistä. Toimielimemme tekemien asiakirjojen valvonnan tuloksena; Niille hakijoille, jotka eivät täytä hakemusvaatimuksia ja jotka eivät toimita asiakirjoja, vähennetään hakijoita, jotka ovat vähemmän kuin 4 (neljä) kertaa ilmoitetusta avoimesta henkilöstöstä ja jotka ovat vähemmän kuin XNUMX (neljä) kertaa ilmoitetuista avoimista tehtävistä, alkamalla hakijalta varallaololuettelon ensimmäisellä rivillä. Suullinen tentti suoritetaan joukko ehdokkaita. Tällä tavoin laitoksemme tarkistaa asiakirjat ennen tenttiä suulliselle kokeelle suoritettavien korvaavien ehdokkaiden tunnistamiseksi.

Varaa ehdokasluettelot ja pyydetyt asiakirjat ovat saatavilla instituutiomme kiinnostussivulta (www.tuvasas.gov.t on) Se sisältyy uutisten osiossa päivättyyn ilmoitukseen, jonka otsikko on 31 jatkuvaa työsuunnitelmaa ja vaadittavia asiakirjoja, päivätty 12. Suullisen tutkinnon suorittavien hakijoiden valinta varallaololuetteloista sekä suulliseen tenttiin liittyvät työt ja menettelyt suoritetaan seuraavan kalenterin mukaisesti. Tämä ilmoitus on ilmoitus, eikä henkilöille anneta erillistä ilmoitusta.

Ehdokasluetteloon, joka päsi ja epäonnistui suorittamaan suullista tenttiä ilmoituksella TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar