Kansalaisjärjestöjen vastaus Göcekin tunnelitullille

kansalaisjärjestön reaktio yötunnelimaksuun
kansalaisjärjestön reaktio yötunnelimaksuun

Äskettäiset retket Göcekin tunneliin, josta on tullut tärkeä ongelma alueella, aiheuttivat kansalaisjärjestöjen reaktion. Fethiyen kauppa- ja teollisuuskamari (FTSO), TÜRSAB, Fethiyen kauppiaiden ja käsityöläisten kamari (FESO), Fethiyen kuljettajahuone, Fethiye Hoteliers Association (FETOB), joka teki yhteisen lehdistötiedotteen, pyysi, että viimeiset 50 prosentin vaellukset alennettaisiin kohtuulliseen tasoon.


Fethiyen kauppa- ja teollisuuskamari (FTSO), TÜRSAB, Fethiyen kauppiaiden ja käsityöläisten kamari, Fethiyen kuljettajahuone, Fethiye Hoteliers Association (FETOB) piti yhteisen tiedotustilaisuuden perjantaina 24. tammikuuta. FTSO: n presidentti Osman Çıralı, Fethiye-kauppiaiden ja käsityöläisten kamari Mehmet Soydemir, Fethiye-kuljettajakamarin puheenjohtaja Şaban Taşar, FETOB-presidentti Bülent Uysal osallistuivat tiedotustilaisuuteen kansalaisjärjestöjen puolesta. TÜRSAB: n presidentti Özgen Uysal antoi yhteisen lausunnon.

Kansalaisjärjestöt totesi, että yhteisen julkilausuman kaapattu 172 171 vapaa valtatie tunnelin Turkissa seuraavasti:

”Maamme ainoa maksettu tunneli on Göcekin tunneli. Vuonna 2006 avattua tunnelia, jonka kokonaispituus on 960 metriä, hallinnoi yksityinen yritys, jolla on rakennettu-käytä-siirrä malli 25 vuoden ajan. Tunnelin tietullien korotusaste on ollut 30–50%. Viimeisten vaelluksien jälkeen henkilöautot joutuivat ohittamaan 18 TL ja minibussit 30 TL kaksinkertaisen passin. Nämä palkat ovat selvästi inflaatiota korkeammat. Lisäksi ei ole oikein nostaa 30 prosenttia joillekin ajoneuvoille ja 50 prosenttia joillekin ajoneuvoille.

Ympäristössä, jossa 15%: n vaellus tehdään jopa minimipalkasta, ei ole hyväksyttävää, että yksityinen yritys tekee 50%: n vaelluksen, aiheuttaen laillisia reaktioita alueellamme. Kansalaisen, joka matkustaa Dalamanista Fethiyään päivittäin viimeisimmillä vaelluksilla, on maksettava kuukaudessa yhteensä 540 liiran tunnelimaksua. Luulet, että sinulla on hyötyajoneuvoja.

Niille, jotka eivät halua käyttää tunnelia löytämällä korkean tiemaksun, vanhalle tielle, joka on vaihtoehtoinen reitti, ei ole riittävästi suuntamerkkejä, ja se, joka ei tiedä aluetta, saapuu tietullille suoraan.

Toisaalta, ”vanhalle tielle” kutsutulle vuoristotietä käyttäville kuljettajille on myös vaarallinen tie. Tämä kapea ja kaareva tie, joka ei ole jaettu tie, on erittäin vaarallinen, koska siinä ei ole suojaesteitä, vaikka valaistuksesta, kallioista ja matalista olkapäistä puuttuu. Huomiotta jätetyllä tiellä, jolla tienviivat ja liikennemerkit ovat riittämättömät; Myös sateisella ja tuulisella säällä tielle pudottavat kivipalat lisäävät vaaraa.

Maamme, jolla on ainutlaatuinen maantieteellinen historia, luonto ja kulttuurirakenne, on kuudes maa, joka vastaanottaa eniten turisteja maailmassa. Noin 6 miljoonaa ulkomaista turistia vieraili maassamme vuonna 2019. Suurin osa maamme saapuvista turisteista isännöi alueellamme.

Nämä korkeat korotukset tällä hetkellä vaikuttavat kaikkiin aloihin, jotka ansaitsevat tuloja turismista, etenkin matkatoimistoihin, jotka siirtävät Dalamanin lentokentän kautta tulevia vieraitamme alueellemme.

Vaikka alan toimijat pyrkivät välttämään retkien heijastamista matkailijoille, esitämme kansalaisten harkinnalle, kuinka kauan operaattorit, joiden kustannukset kasvavat kaikessa mielessä, kestävät tämän.

teollisuuden edustajia, toimii tuoda enemmän turisteja maamme vuosittain on Turkin uudelleentarkastelupyynnön sääntelyä palkkiot yksittäinen tunneli.

Toivomme, että presidenttimme kuuntelee äänemme ja toivomme, että hän opastaa meitä tässä tärkeässä asiassa.

Jos tiivistämme vaatimuksemme Fethiyen kauppa- ja teollisuuskamarina, merikaupan kamarina, TURSABina, Fethiyen kauppiaiden ja käsityöläisten kamarina, Fethiyen käsityökamarina, joka edustaa jäseniämme, jotka työskentelevät uhrauksella matkailun kehittämiseksi;

  • Viimeaikaiset vaellukset tunneliin on saatettava heti kohtuulliseen tasoon.
  • Niille, jotka haluavat valita vuoristotietä, joka on vaihtoehto maksulle kulkevalle tielle, tien erottelun viitoitusten tulisi olla näkyvämpiä ja järjestettyä kiinnittämään kuljettajan huomion.
  • Niille, jotka eivät halua käyttää tietullia, vuoristotie olisi tehtävä kunnossapidolliseksi, nykyaikaiseksi ja luotettavaksi kuin muut päätietmme. ”


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar