GUHEM on Euroopan paras

paras Euroopassa
paras Euroopassa

BTSO: n puheenjohtaja İbrahim Burkay teki tutkimuksen ilmailun alalla Aquilan ja Gökçen Holdingin hallituksen puheenjohtajan Celal Gökçenin kanssa, joka teki merkittäviä investointeja, kuten Bursa Space ja Aviation, ja teki katsauksen Gökmenin avaruusilmakoulutuskeskuksessa (GUHEM).


BTSO: n johtama GUHEM-projekti teollisuus- ja teknologiaministeriön tuella ja TÜBİTAKin koordinoinnilla yhteistyössä Bursan metropolialueen kunnan kanssa laskee avauspäiviä. BTSO: n puheenjohtaja brabraim Burkay tapasi Gökçen Holding -puheenjohtajan Celal Gökçenin GUHEM: ssä ostamalla 25 vuoden ajan saksalaisen lentokonetehtaan Aquilan. Puheenjohtaja Burkay kertoi myös BTSO: n korkean neuvottelukunnan jäsenelle Celal Gökçenille GUHEM: n työstä.

PARAS EUROOPPA

Presidentti Burkay kertoi, että keskusta, jonka perustan perustettiin vuonna 2018, on yksi Euroopan parhaimmista ja ilmailualan viiden parhaan keskuksen joukossa. Kaupunginjohtaja Burkay totesi, että keskuksen suljettu pinta-ala on 5 tuhatta neliömetriä. ”GUHEMilla, jonka olemme toteuttaneet lisätäksemme nuorten sukupolvien kiinnostusta avaruuteen ja ilmailuun kansallisen teknologiamuutoksen mukaisesti, on 13 interaktiivista tilaa, ilmailuakatemiaa ja innovaatiolaboratorioita. GUHEM on ehdokas yhdeksi harvoista keskuksista maailmassa interaktiivisten palveluidensa, kiinnostuksensa, infrastruktuurin osuutensa ilmailualan koulutuksen ja kansainvälisen palkitun arkkitehtuurin kanssa, joka lisää arvoa kaupunkien identiteettiin. Olemme aina valmiita tekemään yhteistyötä GUHEM: n kanssa, joka paljastaa visio stipendistämme ja matamme, sekä arvokkaiden yrittäjien, kuten Celal Gökçen, kanssa, jotka osallistuvat myös avaruusilmailun investointeihin. "

"HAKEMME HENKILÖSTÖÄ YHTEISTYÖN SUORITTAMISEKSI GUHEMINEN"

Celal Gökçen totesi, että he laskevat päiviä tehdäkseen suuren siviili-ilmailukouluinvestoinnin Bursa Yenişehiriin tekemän lentokonetehdasinvestoinnin jälkeen. Celal Gökçen totesi haluavansa tehdä yhteisiä töitä hyödyntämällä BTSO: n GUHEM-projektin suuria mahdollisuuksia. guhem visio on loistava esimerkki siirron Gokcenin, "Tämä projekti toteutettiin BCCI muun tutkimukset, jotka tuottavat lisäarvoa Bursa ja Turkki. Laitos, joka tarjoaa lapsillemme ja nuorillemme laajan valikoiman mahdollisuuksia kehittää avaruusilmailua, on luotu, ja jatkamme investointejamme ilmailualalla. Tällä alueella meillä on projekteja, jotka teemme yhteistyötä BTSO: n tuoman GUHEM: n kanssa. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar