Istanbul Adalar vapautettiin kuljetusjätteistä

Istanbulin saaret päästivät eroon faetonihäiriöistä
Istanbulin saaret päästivät eroon faetonihäiriöistä

Buyukadassa, joka on viime viikkoina kamppaillut hevosten sairauksista, IMM-ryhmät ovat puhdistaneet phaetonien tuottamat ja vieraiden jättämät jätteet. Yhteensä 25 tonnia kerättyä jätettä lastattiin laivaan ja siirrettiin jätteiden siirtokeskukseen Istanbuliin.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) on nopeuttanut kaupungin siivoustoimenpiteitä viime viikkojen koetun myrskyn jälkeen. Kilyosin rantojen jälkeen İBB: n tytäryhtiö İSTAÇ, joka käänsi reitin Adalariin, keräsi 25 tonnia roskia Büyükadasta.

İBB: n terveysdirektiivin ryhmät desinfioivat ensin 14 lataa 140 lohkossa, jotka sisälsivät İSPARK-tallia Buyukadassa. Ladot desinfioitiin uudelleen sen jälkeen, kun käsinlakaisuryhmät puhdistivat lannoitteet. Latojen ympäristön yleinen puhdistus ja desinfiointi järjestettiin myös desinfioimalla alueen maatalouden pääosaston tarjoamat pesuajoneuvot.

İSTAÇ siivosi rannat ja hevonen tallit Buyukadassa 5 viikkoa alkaneiden siivoustöiden aikana viidellä rannalla varustetulla ajoneuvolla ja 30 hengen ryhmällä. Siivoustöitä tehtiin mereen täyttävien SPSPARK-tallien rinteillä. Tutkimusten puitteissa kerättiin yhteensä 1 tonnia jätettä lähes 5 tuhannella nailonlaukulla. Jätteet lastattiin laivaan ja siirrettiin jätteiden siirtokeskukseen Istanbuliin.

Buyukadan pääkatu, aukio ja katu puhdistettiin myös mekaanisilla lakaisuilla ja mekaanisilla pesuajoneuvoilla. Vesisäiliöön laitettujen lääkkeiden ohella myös pesutyökalut desinfioitiin.

Heybeliadan ja Burgazadan hevostallien puhdistus ja desinfiointi aloitettiin tänään. Työhön osallistuu 17 ja 80 henkilöä.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar