Uzungöl Teleferic-toteutus

uzungol köysirata herää henkiin
uzungol köysirata herää henkiin

Liikemies Şükrü Fettahoğlu asettaa Uzungöl-köysirataprojektin pitkään aikaan. Fettehoğlu aloitti louhintatyöt, sanoi sauvan sijainti avattu. Fettahoğlu, "Jumala haluaa, kaksi kolmesta asemasta avataan heinäkuussa." Hän sanoi.

Köysirataprojekti 3 tulee olemaan tuhat 540 metriä pitkä maailmankuulussa turistikeskuksessa Uzungöl. Uzungölissa sijaitseva 40-projekti, joka muistuttaa maissipeltoa, mutta muistuttaa vuosia sitten Trabzonin Çaykaran alueella sijaitsevaa maissipeltoa, on valmistettu 2013: ssä, mutta läpi läpikäynyt 6-projekti toteutetaan vuoden lopulla. .

Valmistelut on saatu päätökseen alueilla, joissa köysirataprojektissa on pylväät, joiden pääasema on Kaçkar-vuorten juurella. 3 tuhatta 540 metriä köysiradan pituudelta, jotta ei vahingoiteta metsää, jossa 55-viljapuita oli rajattu.

Şükrü Fettahoğlu, yksi Uzungölin köysihankekumppaneista, kertoi aloittaneensa projektin 2013: ssä ja että projekti oli hyväksytty 2017: ssä. Ensimmäinen köysirata 3-asemalla on tarkoitus ottaa käyttöön ensin. Etäisyys näiden 2-asemien välillä on 2 km. 2,5 asennetaan myöhemmin. Kokonaisetäisyys aseman kanssa on 3 tuhatta 3 metriä. Uzungöl-köysirata 540 10 -vaunu 40 toimii kuukausia.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar