Kurssimateriaalina käytettävät valokuvat

käytetään kurssimateriaalina tämän hetken valokuville
käytetään kurssimateriaalina tämän hetken valokuville

Ministeri Turhan, İbiş ja Altun puhuivat toimistossaan viime vuonna järjestetyssä "Türk Telekom Tam O An" -kilpailussa, jonka valokuvien katsottiin olevan näyttelyarvoisia, ja sanoi, että Ankaran yliopiston viestintätieteellinen tiedekunta.

Turhan totesi, että kyseisiä valokuvia käytetään materiaalina tiedekunnan kursseilla, ja ilmoitti aikovansa tehdä kilpailu, joka kiinnostaa paljon opiskelijoita ja kansalaisia ​​kansainvälisellä tasolla. Turhan ", maamme kauneus ja arvot valokuvaustaiteen käyttöönoton myötä palvelevat sekä taidetta että maamme". Hän sanoi.

Hän sanoi, että Turhanin seuraavassa prosessissa valvomiseksi, valvomiseksi ja arvioinniksi tekemä työ laski heille.

”Museot, näyttelyt ja kokoelmakilpailut ovat yhteiskunnan muistoja”

Ankaran yliopiston rehtori İbiş kertoi pitävänsä tärkeänä opiskelijoiden ja tutkinnon suorittaneiden sosiokulttuurista kehitystä ja tämän taustalla olevan kulttuurin ja taiteen tuntemuksen lisäämistä.

İbiş totesi, että kun tämä tietoisuus nousee, ihmiskunta ja ympäristö ovat integroituneet Bütün Tällaiset toimet ovat sosiaalista vastuuta ja ne ovat myös tärkeitä sosiaalisen tietoisuuden kannalta. Tässä yhteydessä tiedän, kuinka paljon ministeri pitää tärkeänä. Erityisesti se, mitä teet vammaisille, on erittäin tärkeä sosiaalisen tietoisuuden ja sosiaalisen tietoisuuden kannalta. Se on kuin hänen jatko-osa. Tämä yliopistossa tapahtuva antaa mahdollisuuden siirtää liikenne- ja infrastruktuuriministeriön herkkyys nuorillemme ja parantaa myös tapaa, jolla nuoret tulkitsevat ja työskentelevät yhteiskunnasta. ”

Puheen jälkeen ministeri Turhan esitteli rehtori İbişille ja dekaani Altunille valokuvan, joka valittiin ensin O Tam O An -kilpailussa.

2018-kilpailun valokuvat

2019-kilpailun valokuvat

Ladataan ...

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Sal 07

NRC-konferenssi ja REMSA-messut

Tammikuu 5 @ 08: 00 - Tammikuu 8 @ 17: 00

Rautatieuutisia

...

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar