Kuvernööri Akbıyık tutki Hakkarin hiihtokeskuksessa

kuvernööri teki havainnot akbiyik hakkari -hiihtokeskuksessa
kuvernööri teki havainnot akbiyik hakkari -hiihtokeskuksessa

Kuvernööri Akbıyık tutkittu Hakkarin hiihtokeskuksessa; Hakkârin kuvernööri İdris Akbıyık vieraili 2.500-korotetulla hiihtoalueella ja 4-metrin uudella pistealueella, joka valmistui 3500-korkeushiihtokeskukseen.

Kuvernööri Idris Akbiyik vieraili hiihtokeskuksessa, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Nuoriso- ja urheiluasioiden maakunnan johtaja Reşit Güldal tapasi kuvernööri Akbıyıkin, jossa valmistellaan valmiiden nelituolisten hissien rakentaminen ja tehdään uusia investointeja asianomaisilta saamistaan ​​tiedoista.

Kuvernööri Akbiyik antoi lausunnon hiihtokeskuksen lehdistön jäsenille, sanoi; Uz Luomme keinotekoisen järven hiihtokeskukseen. Toivon, että tämä paikka tuo sekä talvimatkailun että kesämatkailun. Meillä on täällä myös hotelliprojekti. Erityinen maakunnan hallinto teki tarjouksen. 150-vuoteilla. Toivon, että tämä projekti saadaan päätökseen 2-vuoteen saakka. Hakkarin hiihtokeskus on tärkeä hiihtokeskus Irakin, Iranin ja sitä ympäröivien maakuntien ihmisille. ”

Pääjohtajamme Idris Akbiyik totesi, että hiihtokeskus avattiin kuukautta ennen normaalia vuodenaikaa ja suljettiin kuukautta myöhässä; ”Siksi se on tärkeä mahdollisuus suksien ystäville ja talvimatkailulle. Tänä vuonna suksien ystävämme voivat hiihtää pidemmällä kiitotiellä mukavammalla hiihtohissillä. Toivon, että tämän Hakkarin kehityksen, muiden arvojen kehittämisen ja kehittämisen, sekä vuoristomatkailun ja uskonmatkailun odotetaan olevan tärkeä panos. Sitten kuvernööri Akbıyık, henkilökunta täällä tehtävässään toivottaa mukavuutta.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar