Samsun Sivas Railway tarjoaa suuria säästöjä

samsun sivas rautatie tarjoaa merkittäviä säästöjä
samsun sivas rautatie tarjoaa merkittäviä säästöjä

Samsun Sivasin rautatie tarjoaa suuria säästöjä; AK-puolueen Samsunin varajäsen Orhan Kırcalı totesi, että rahtien lisäksi kuljetettava Samsun-Sivas-Kalın -rautatiet avataan uudelleen tämän kuukauden kuluessa ja sanoi: ”9 menee 5-puolitoista tuntia näiden töiden jälkeen. Aikaa ja polttoainetta säästyy huomattavasti. ”

Suuren johtajan Mustafa Kemal Atatürkin perustaman 88-vuotuisen Samsun-Sivas Thick -rautatieyhteyden aikana 4 aloitti Euroopan unionin (EU) apurahojen tuella.

LINJA ANATOLIAAN

Euroopan unionin (EU) avustuksilla koeajoja suoritetaan päivittäin rautatien uusituilla kiskoilla, mikä on suurin EU: n rajojen ulkopuolella toteutettu projekti. Samsun-Sivas (Kalın) -linjaa, joka on yksi Mustanmeren ja Anatolian välisistä rautatielinjoista, käytetään lastinkuljetuksiin alueen satamista sekä matkustajille.

KAPASITEETIN NOPEUS

Kuljetusnopeutta nykyaikaistamisen myötä kasvatetaan 60-kilometreistä 100-kilometreihin. Päivittäinen junakapasiteetti kasvaa 21: sta 54: iin, matkustajakapasiteetti on vuosittain 95 miljoonasta 168 miljoonaan ja rahtiliikenne kasvaa 657 miljoonasta tonnista 867 miljoonaan tonniin. Reitillä, jolla matka-aika lyhenee 9.5-tunneista 5-tunteihin, tasoristeykset ovat automaattisesti esteettömiä, kun taas laiturit on parannettu EU-standardeihin vammaisten pääsyn mukaisesti.

TEHTY EU-RAHASTON kanssa

4 valmisteli Samsun-Kalın-rautatien nykyaikaistamishankkeen EU-apurahojen tuella. Hankkeella 40-historiallinen silta kunnostettiin ja linjan kisko, nukkuja, liitäntälaite, sakset ja päärakenteet, joille tehtiin parannustöitä 2 tuhatta 476 metriä pitkässä tunnelissa, muutettiin.

AVAA MARRASKUU

AK-puolueen Samsun-varajäsen Orhan Kırcalı sanoi: ”Alueemme maantieteellisistä olosuhteista johtuen modernisointityössä oli joitain vaikeuksia. Nämä ongelmat jatkoivat myös linjalle tuloa. Joukkueet työskentelevät 7 / 24: n parissa, ja pyrkivät saamaan linjan käyttöön mahdollisimman pian. Viimeisimpien tietojen mukaan linja avataan uudelleen marraskuussa. Noin 9 puoli tuntia tämän työn jälkeen vähenee 5 tuntiin. Säästät paljon aikaa ja polttoainetta. ((Dilber Bahadır, Yasin Yıldız - Samsun sanomalehti)

Samsun Sivas -rautatiekartta

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 08

Hankintailmoitus: Keskuslämmityslaitoksen toiminta

Marraskuu 8 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 08

Tarjouskilpailuilmoitus: Keskuslämmityslaitoksen toiminta

Marraskuu 8 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 08

Hankintailmoitus: YHT VIP Loungen henkilöstöpalvelun hankinta

Marraskuu 8 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar