TCDD: n insinöörin rekrytointi

tcdd-tilastoija ostaa insinöörin ja puantorin
tcdd-tilastoija ostaa insinöörin ja puantorin

Turkin tasavallan valtion rautateiden (TCDD) KPSS-pisteytys tilastoineen, insinöörien ja poliisien nimikkeillä eri provinsseihin ja piiriin keskitetyllä toimeksiantojärjestelmällä painoi nappulaa virkamiesten rekrytointiin.

State Railways 6 on ilmoittanut virkamiesten rekrytoinnista OSYM: ään ilmoittamalla heille virallisen kirjeen tarpeesta. Ankaran ja İzmir Konakin kaupunkien palveluksessa olevien virkamiesten tutkinto-ohjeet julkaistiin.

ÖSYM-ehdokas saa hakumenettelyt

ÖSYM suorittaa kaikki tarvittavat toimeksiantoihin ja sovellusprosesseihin liittyvät työt. Keskeisenä tehtävänä kukaan muu toimielin ei voi puuttua nimityksiin paitsi OSYM. Haastattelut ja suulliset kokeet otetaan virkamiehille, voivat hakea OSYM-ehdokaskauppasivulle.

TCDD päättää osoittaa 1-tilastotieteet, 2-insinöörit ja 3-pisteet julkistetun henkilöstöjakauman mukaan.

KUN KÄYTÖN ALOITTAMINEN

2019 / 2-keskusjohtamisoppaassa julkaistujen tietojen mukaan sovellukset alkavat 3 joulukuun 2019 ja päättyvät 12 joulukuun. Verkkohakemukset tehdään tänä aikana.

HENKILÖSTÖN NIMI PROVINSSI PCS
tilastotieteilijä ANKARA 1
ENGINEER ANKARA 2
yhteneväisiä-virkailija Izmir 3

TCDD 6 virkamiesten rekrytointi henkilöstön jakamiseen Klikkaa.

SOVELLETTAVAT MENETTELYT

03.12.2019 10: 00
12.12.2019 23: 59
£ 20
Kaikki Akbankin, pankkiautomaatin ja verkkopankin sivuliikkeet (paitsi TRNC: n hakijat); Kaikki Albaraka Türk -yhteispankin sivuliikkeet, pankkiautomaatit ja verkkopankkipalvelut (paitsi TRNC: n hakijat); Kaikki Finansbankin, pankkiautomaatin ja verkkopankin sivuliikkeet (paitsi TRNC: n hakijat); Kaikki Kuveyt Türk Katılım Bankasın sivuliikkeet, pankkiautomaatit ja verkkopankkipalvelut (paitsi TRNC: n hakijat); Kaikki Türk Ekonomi Bankası- ja verkkopankkitoimipaikat; Halkbankin pankkiautomaatti, Internet-pankkitoiminta ja sivuliikkeet; Kaikki ING Pankin sivukonttorit ja verkkopankkipalvelut (paitsi TRNC: n hakijat); Kaikki Vakıf-osallistumispankin sivukonttorit ja pankkiautomaatit (paitsi TRNC: n hakijat); Ziraat Bank käyttää vain Internet- ja mobiilipankkitoimintaa (sivuliikkeistä ja pankkiautomaatteista ei peritä maksua); OSYM-korttimaksujärjestelmä (https://odeme.osym.gov.tr/)

VALITSE

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar