Soykan: 'Muistamme KARDEMİR-omistajia kiitollisuudella ja kiitollisuudella'

muistamme soykan kardemirin omistajia kiitollisuudella ja sukranilla
muistamme soykan kardemirin omistajia kiitollisuudella ja sukranilla

Soykan: 'Muistamme kiitollisena ja kiitollisena niitä, jotka omistavat KARDEMİR: n; Karabükin rauta- ja terästehtaat suljetaan 8 marraskuu 1994 marraskuussa ja 4 tuntia julkisen lähettää lapsensa kouluun, käsityöläiset lopettivat, mukaan lukien joukko reaktioita elämän lopettamiseksi, mukaan lukien toimet elämän lopettamiseksi, Öz Çelik -yhdistyksen järjestämiä aktiviteetteja vietettiin jälleen kerran.

8 25 marraskuun toimista. Karabük-varajohtaja, Barboros Baran, maakunnan poliisipäällikkö Sırrı Tuğ, KARDEMİR: n pääjohtaja Dr. KARDEMİR; Hüseyin Soykan, apulaisjohtajat, Özçelik İş -liiton varapuheenjohtajat Bayram Altun, Recep Akyel, Hicret Bozoklu, Şendika-haarapuheenjohtaja Ulvi Üngören ja sivuliikkeen johto, poliittisten puolueiden ja kansalaisjärjestöjen edustajat sekä KARDEMİR: n työntekijät.

5 huhtikuun päätökset ja taistelu tapahtumien jälkeen alkoivat elokuvateatterilla, KARDEMIRin pääjohtajalla. Hüseyin Soykan mainitsi puheessaan tehtaan historiallisesta menneisyydestä ja kertoi, että Kardemir uudistaa tuotantoteknologiaansa ja lisää niiden tehokkuutta yksityistämisen jälkeen tehdyillä investoinneilla.

Väittäen, että menestys oli 1994-taistelun hedelmää; Hüseyin Soykan “Karabükin rauta- ja terästehtaat ovat välttämättömiä alueellemme ja maallemme. 25 päätti sulkea nämä tehtaat vuosia sitten tehdyllä päätöksellä, mutta sulkemispäätöksestä luovuttiin ja siirrettiin osakeyhtiö Kardemirille työntekijöiden, eläkeläisten, käsityöläisten, opiskelijoiden ja kaikkien Karabük-ihmisten taistelun seurauksena, jolla on suuri omistajuus. 8-marraskuun, joka on historiallinen päivä, jolloin yhtenäisyys ja yhteisvastuu sekä sosiaalinen yhteisvastuullisuus ja omistajuus ovat monoliittisia, ymmärretään jälleen kerran olevan perusteltua työntekijöidemme ja Karabük-kansan taistelussa. Sellainen, että; Karabükin rauta- ja terästehtaat, jotka on päätetty sulkea 1994: ssä, ovat jatkaneet tuotantoaan tuhansia vuosia, ja ne ovat edelleen oven leipä tuhansille työntekijöille ja ovat edelleen välttämättömiä paitsi Karabükille ja alueelliselle taloudelle, mutta myös maallemme. ”

Pääjohtaja Soykan kertoi puheessaan muistelevansa niitä, jotka tukevat tätä taistelua, ja niitä, jotka väittävät KARDEMİR: n tänään kiitollisena ja kiitollisena.Hän lisäsi, että KARDEMİR on maamme ainoa tuotemerkki rautateiden ja rautateiden pyörien tuotannossa, raskaan profiilin tuotannossa, paksujen käämien tuotannossa ja 500 tuhat tonnia tuotantokapasiteettia. 3 on saavuttanut miljoonia tonneja ja 100in tasavalta. Vuoden 2023-tavoitteiden mukaisesti se on saavuttanut digitaalisen muutoksensa tuottamalla teräslaatuja auto- ja puolustusteollisuudelle ja saavuttanut uusia tavoitteita.

Soykan kertoi jatkavansa työtä saadakseen KARDEMİR: stä yrityksen, joka on saanut päätökseen ympäristöinvestoinnit, vahvistanut yritysrakennettaan ja siitä on tullut yksi maailman suurimmista integroiduista rauta- ja terästehtaista, joka on saavuttanut kilpailukykyisempiä ja kestävämpiä saavutuksia. 25 8 ilmoitti, että heillä on henkilöstöresursseja, marraskuussa KARDEMİR: n määrätietoisesti marraskuussa avaamalla KARDEMİR: n ovet, ja olemme kiinni kaikista yhteiskunnan segmenteistä, jotka osallistuivat erikseen.

8 KARDEMİR: ssä Özçelik-İş-ammattiliittojen varapuheenjohtaja Bayram Altunissa pitämässään puheessa totesi, että kaikki prosessit, jotka hän on käynyt perustamisensa jälkeen, olisi analysoitava hyvin KARDEMİRin tämänhetkisen tilanteen ja nykyisen tilanteen arvioimiseksi.

Altun muistutti tehtaan aseman muutoksista prosessissa ja kokenut haastavista prosesseista ja kertoi, että KARDEMİR haluttiin lopettaa, koska huhtikuussa 5 ja 1994 saatettiin päätökseen sen teknologia-aika. Taistelun ensimmäinen soihtu 'KARDEMİR ei voi sulkea, Karabük Blacken'in iskulause poltettiin. Marraskuussa 8 annetun loistavan vastustuksen johdosta Hak-İş-valaliiton ja Özçelik-İş-ammattiliitto 8 johti hallitusta luopumaan Kardemirin sulkemisesta ja tehdas yksityistettiin 1994 TL: n symbolisella hinnalla ”.

Altun kertoi, että KARDEMİR investoi nopeasti lisätäkseen kapasiteettiaan 3.500.000 tonniin. ”Se oli siunattu taistelu, KARDEMİR perustettiin ja selvisi suurella työllä ja menetti melkein kämmenemme. Jos emme ryhtyisi siihen taisteluun, KARDEMİR: n lisäksi myös Karabükin tulevaisuus pimenee. Se oli kunniallinen taistelu, tänään KARDEMİR-savupiiput eivät tupakoi, tuhannet ihmiset eivät ottaneet leipää taloonsa. Jos KARDEMİR saisi lukita oven, olisimme nähneet kaupungin paluun kylään.

Kardemir, yksi maailman johtavista rauta- ja terästeollisuuden valmistajista, on ylpeä Özçelik İş -liiton unionin varapuheenjohtajan Bayram Altunin tekemistä kansallisista liikkeistä, Kardemirin sitoutumisesta puolustusteollisuuteen ja kotimaan autoihin tulevassa prosessissa ja asettaa vastuunsa. .

Kansalliskasvatustieteen laitoksen opiskelijoiden järjestämä muisto-ohjelma, runous- ja sävellyskilpailut sekä liiton järjestämä jalkapallokenttä-jalkapalloturnaus päättyivät palkintojoukkueiden esittelyyn.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar