EGO: n pääjohtaja Alkaş vierailee psyko-teknisessä keskuksessa

ego pääjohtaja vierailu psykologiseen tekniseen keskukseen
ego pääjohtaja vierailu psykologiseen tekniseen keskukseen

EGO: n pääjohtaja Alkaş vierailee psyko-teknisessä keskuksessa EGO: n toimitusjohtaja Nihat Alkaş on linja-autohallinnon osaston päällikkö, jossa linja-auton kuljettajia koulutetaan ja psyko-teknisiä arviointitestejä sovelletaan. Alueellinen sivutoimisto vieraili.

Aluevierailujen puitteissa pidetyissä kokouksissa Alkaş totesi, että psyko-tekninen keskus on tärkeä tehtävä instituutiossa, joka herättää Ankaran ihmiset rauhaan ja turvallisuuteen.

Psykotehnisen keskuksen virkamiehet, toimitusjohtaja Nihat Alkas kertoivat olevansa erittäin tyytyväisiä vierailuun, antaneet tietoa työstään. Kuljetushenkilöstölle annetulla koulutuksella pyrittiin parantamaan julkisen liikenteen palvelustandardeja ja parantamaan kuljettajien kognitiivisia ja psykomotorisia taitoja ja taitoja ennen kuin he aloittivat työskentelyn viranomaisten valvontaa varten tarkoitettujen teknologisten menetelmien kanssa, kuljettajan reaktio yksittäisten psykologien tutkimiin vakaviin traumaattisiin tapahtumiin.

Kuljettajiin sovellettavien psyko-teknisten arviointitestien lisäksi viranomaiset kontrolloivat myös psykomotorisia taitoja ja havaitsemisen, huomion, muistin, päättelyjen, reaktionopeuden, silmien, käden ja jalkojen koordinaatiota simulaattorilla suoritettujen koulutusten ja kokeiden kanssa kansainvälisillä standardeilla. hän sanoi.

Jälleen kokeissa; Asennekäyttäytymistä, tapoja ja persoonallisuusominaisuuksia, riskinottoa, aggressiivisuutta, vastuuta ja itsevalvontaa mitataan lisäämällä, että viranomaiset, psykologit raportin testin ja tutkinnan jälkeen laativat raportin ammatillisen pätevyytensä sopivuudesta.

Alkaş kiitti viranomaisia ​​ja kaikkia alueen työntekijöitä selityksistään ja onnitteli Ferhat Çalia, 91-pistemäärän voittajaa organisaatiossa pidetyssä ylennyskokeessa, ja toivoi menestyksen jatkuvan.

Tämän vierailun aikana Alkaşia seurasi linja-autohallinnon osaston päällikkö Mustafa Geyikçi.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

tsaari 04

AusRAIL Plus -messut ja -konferenssi

Alue 3 @ 08: 00 - Alue 5 @ 17: 00
tsaari 04

World Rail Festival

Alue 3 @ 08: 00 - Alue 5 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar