Seçer, tieliikenneturvallisuuden hallintajärjestelmä, osallistui avauskokoukseen

secer tieliikenteen turvallisuuden hallintajärjestelmä osallistui hätäkokoukseen
secer tieliikenteen turvallisuuden hallintajärjestelmä osallistui hätäkokoukseen

ISO 39001-tieliikenneturvallisuuden hallintajärjestelmän kenttätarkastusten avauskokous pidettiin Mersinin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Seçerin kanssa. Hän halusi, että pääkaupunkiseutu jatkaisi tavoitteitaan laadukkaalla matkalla nopeasti.

Mersin Metropolitan kunta, yritykset / laitokset, tietyypin ja paljastamiseksi riskejä liikenneturvallisuuden ja joka on tärkeä standardi hallintaan "ISO 39001 tieliikennelain Safety Management System" asiakirja toteuttamaan liikenneturvallisuutta asiakirja alueen ensimmäinen Turkissa, toinen valtio maailmassa se on toimielin.

Seçer: nasıl Kuinka voimme kehittää kuntamme tehokkaammaksi, kestävämmäksi, vakaammaksi ja tuloksettomammaksi järjestelmäksi?
Pääkaupunkiseudun kunnan urheilukeskuksen kokous, Mersinin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Selector, TSE: n päätarkastaja Sancar Arik, tilintarkastaja Mithat Ozaydin, pääsihteeri ja apulaispääsihteeri, ja liittyivät osastojen päälliköihin.

Pormestari Seçer kertoi suorittavansa useita tutkimuksia asianmukaisen huolellisuuden tekemiseksi ja puutteiden määrittämiseksi, ja sanoi: Tie- ja liikenneturvallisuusjohtamisjärjestelmän arvioinnista tulee joitain arviointeja ja tutkimuksia, mikä on askel tässä numerossa, jotta tilanne voidaan tarkastaa tarkastajien näkemysten mukaisesti, määrittää puutteet ja poistaa ne. "

Pormestari Seçer: var Meillä on velvollisuus hallita kuntamme tietyssä järjestelmällisessä järjestelmässä ”

Aikaisemmin pääkaupunkiseudun kunnassa on hankittu joitain asiakirjoja laadunhallinnan kannalta, mutta jos niitä ei toteuteta käytännössä, niillä ei ole mitään arvoa, pormestari Seçer sanoi: ”Meillä on velvollisuus hallita kuntaamme tietyssä järjestelmällisessä järjestelmässä. Olen tietysti tehnyt jonkin verran työtä tämän suhteen, mutta olen nähnyt, että katson, että 6: n kuukausittainen pormestari saattaa saada palkkaa. Voit saada joitain asiakirjoja, varmenteita, mutta jos se roikkuu seinällä, jos se on hyllyillä, jos se on tyynyn alla, jos se ei ole käytännössä, siitä ei ole vastinetta rahalle. Kun Mersinin ihmisten tyytyväisyysaste kyseenalaistetaan, ajattelen ja ajattelen, että meidän kuntana pitäisi mennä pidemmälle. Yrityksessä laitoksessa on tietyt periaatteet ja kirjalliset säännöt. On joitain näkyviä, konkreettisia periaatteita. Mutta siellä on myös näkymätön, koskematon, tapa, perinteet, ymmärrys, mentaliteetti ja vakiintunut järjestelmä. Pyrin sijoittamaan tämän ymmärryksen ja kulttuurin hallintajaksollemme.

Gerekiyor Meidän on annettava johdolle ymmärrys, joka sopii ajanjaksolle ja iälle laitoksellemme ”

Pormestari Seçer totesi, että henkilöstöresurssit ovat tärkeitä kunnassa, ja sanoi: kayn Henkilöstö on myös taloudellisen voiman johtaja, joka on käyttövoimamme. Jos sinulla ei ole hyviä henkilöstöresursseja, heijastelet palvelua kansalaisillesi, heidän veroilleen, työlleen, hikoillaan meille jätteille lähetettyjen resurssien hikeestä. Tästä syystä haluaisin pormestarina ensinnäkin korostaa, että pidän erittäin tärkeänä kunnan hallintotapaa ja nykyaikaista johtamisjärjestelmää. Meille on ehdottoman välttämätöntä antaa laitoksellemme ajanjaksolle ja iälle sopiva johtamismalli ja saada se elämään laitoksessamme. ”

Uz Laitoksemme on saatava merkittäviä säästöjä riskien paljastamiseksi ja hallitsemiseksi ”
liikenne on tullut tärkeä ongelma Turkissa, kun liikenne onnettomuuksien ja niiden seurausten joukossa elämän ja omaisuuden menetyksiä pidetään, liikenneturvallisuutta Valitsee totesi, että johtamisjärjestelmä suuri merkitys ole läsnä, sanoi:

”ISO 9001, 14001 ja 45001; Toisin sanoen laadunhallintajärjestelmä, ympäristöasioiden hallintajärjestelmä sekä työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmä toimitettiin. Tämä on tärkeä voitto, kertyminen. Jos annamme heille tarpeeksi tilaa käytännössä. Nyt tieliikenneturvallisuuden hallintajärjestelmää arvioidaan. Tämä tietysti on tullut merkittävä ongelma Turkissa, liikenne, liikenneonnettomuudet, uhreja meistä sen seurauksena, omaisuuden menetykseen tai menetys tärkeä asia, kun pohdimme heijastus ihmisten raajat. Turkki on aivan eturintamassa maailman ranking tässä suhteessa. Katsoin Mersinin tilastoja. 2018-tapahtumassa tapahtui yli tuhat 6-onnettomuutta ja menetimme kansalaiset lähellä 200: ää. Tuhannet loukkaantuivat. Tämä on tärkeä asia, kun ajatellaan työvoiman menetystä, työvoiman menetystä, taloudellisia menetyksiä, ajan menettämistä, moraalin menettämistä. Laitoksemme on myös saatava merkittäviä säästöjä riskien paljastamiseksi ja hallitsemiseksi. Nämä tutkimukset tarjoavat heille. Toivotan teille kaikille menestystä. Sen jälkeen toivon saavansa hallintajärjestelmät eri aloille. Uskon, että nämä tietysti myös edistävät ymmärrystämme johtamisesta. "

Mikä on ISO 39001?

Kansainvälisen standardointijärjestön (ISO) 2012: ssä myöntämä ISO 39001 -liikenneturvallisuuden hallintajärjestelmästandardi on tärkeä yritysten / laitosten tie- ja liikenneturvallisuuteen liittyvien riskien tunnistamisessa ja hallinnassa. Mersin Metropolitan kunta, kun kyseessä on saada sertifioinnin todistuksen liikenneturvallisuussyistä Turkin ensimmäiset ja maailma on toinen julkinen laitos. ISO 39001-tieliikenneturvallisuusjohtamisjärjestelmän tavoitteena on vähentää onnettomuuksiin liittyviä kuolemia ja loukkaantumisia, vähentää työ- ja työtappioita, estää palvelujen viivästyksiä, estää palvelujen ja tuotteiden menetyksiä onnettomuuksien seurauksena, varmistaa ajoneuvojen tehokkuus ja vahvistaa organisaation imagoa.

TS ISO 39001 -liikenneturvallisuuden hallintajärjestelmän puitteissa, liikennejärjestyksen ja turvallisuuden varmistamiseksi tieltä, joka vastaa rakentamisesta ja kunnossapidosta liikenneosaston työ- ja työdirektiiveissä, säännellä merkinantoverkon liikenteen virtausta jatkuvasti, elektronisen seuranta- ja valvontajärjestelmän ja vastaavien ohjausjärjestelmien tulisi toimia kunnolla. perustaa älykäs risteysjärjestelmä, suorittaa tutkimuksia liikenteenohjauksen hallintajärjestelmäkeskuksen perustamiseksi ja laatia ja saada liikenneturvallisuuden kannalta välttämätön liikenneturvallisuuden yleissuunnitelma ja liikennevirtaohjelma.

1068-henkilöstölle annettiin tietoisuuskoulutusta

Tieliikenteen turvallisuuden laatupolitiikka on määritetty järjestelmän perustamiselle ja dokumentointitutkimukset on tehty. Tieliikenneturvallisuuden tavoitteet asetetaan. 1068-henkilöstölle annettiin tietoisuuskoulutusta, sisäinen tarkastus suunniteltiin ja suoritettiin 34-yksikössä. Lisäksi pidettiin johdon katsauskokous.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar