Manavgatin opiskelijat isännöivät Alanyan liikenneharjoituspuistossa

manavgatin opiskelijat viihdyttivät alanyan liikennekoulutuspuistossa
manavgatin opiskelijat viihdyttivät alanyan liikennekoulutuspuistossa

Alanyan pormestari Yucel, joka tapasi alueen ainoan Manavgatin kunnan liikennekasvatuspuiston opiskelijaryhmän, puhui lasten kanssa keskustelun tärkeydestä ja varovaisuudesta liikenteessä.
Turkki, joka on esimerkillisiä hankkeita ja palveluja, jotka tuovat lisäarvoa tuottavat sosiaaliseen elämään työn Alanya kunta, joka on ainoa kiinteistön alueella Traffic Training Park, edelleen toivottaa vieraat viereisistä maakunnista ja piirit. Lopuksi tullen Manavgatista, Liikenneharjoittelupuisto Bilge Toksoz ja muu asiantuntija liikenteenohjaaja "Mihin liikenteeseen tulisi kiinnittää huomiota?"

KÄYNNISTÄ PRESIDENTTI YÜCELISTÄ Vieraille opiskelijoille

Myös Alanyan pormestari Adem Murat Yücel tuli Alanyaan Manavgatista hyötymään liikennekasvatuspuiston mahdollisuuksista. Opiskelijat ja opettajat kokoontuivat ja juttelivat. Kaupunginjohtaja Yücel totesi, että varovaisuus liikenteessä on erittäin tärkeää jalankulkijoiden, kuljettajien ja matkustajien turvallisuudelle ja sanoi: ler Teemme kaikkemme lapsillemme tulevaisuuden takauksena. Rakennamme leikkikenttiä, puistoja, urheilupaikkoja. Lastemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Olet nyt liikenteessä matkustajana tai jalankulkijana, sinä olet kuljettaja prosessissa. Noudata liikennesääntöjä, älä epäröi varoittaa edes niitä, jotka eivät noudata perhettäsi ”.

262 tuhansia ihmisiä hyötyy koulutuksesta

Liikennekoulutusta on annettu 262.018-ihmisille Alanyan kunnan liikennekoulutuspuistossa, mikä pitää tärkeänä lasten liikennekoulutuksen saamista nuorena. Harjoituspuistossa arkisin koulut ja päiväkodit palvelevat vanhempia ja lapsia viikonloppuisin ja lauantaisin. Liikenteen teoreettinen koulutus annetaan harjoituspuistoon tuleville vieraille. Teoreettisen koulutuksen jälkeen vieraat saatetaan jalankulkijoiden koulutukseen ja akkukäyttöisiin ajoneuvoihin käytännössä koulutuksen alalla.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Level Crossing Guard Service

Marraskuu 14 @ 08: 00 - 17: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar