TCDD Transport isännöi vieraitaan 4.R & D and Innovation Summit -tapaamisessa

tcdd kuljetus isännöi vierailijoitaan t & k- ja innovaatiokokouksessa
tcdd kuljetus isännöi vierailijoitaan t & k- ja innovaatiokokouksessa

Teollisuus- ja teknologiaministeriön, energia- ja luonnonvaraministeriön ja puolustusministeriön johdolla järjestettiin Istanbulissa 23-24-tutkimus- ja innovaatiohuippukokous ja näyttelytapahtuma lokakuun 2019 välisenä aikana.

Teollisuus- ja teknologiaministeriön, energia- ja luonnonvaraministeriön ja puolustusministeriön johdolla järjestettiin Istanbulissa 23-24-tutkimus- ja innovaatiohuippukokous ja näyttelytapahtuma lokakuun 2019 välisenä aikana.

Tapahtuma ei vain käytä tekniikkaa, vaan tuottaa myös tekniikkaa; Se alkoi avauspuheista, joissa painotettiin maata, joka kykenee tekemään teknologiakeskeisiä teollisuusliikkeitä ja tarjoamaan kotimaista panosta.

Osallistujat näyttelivät osaamistaan ​​t & k: sta ja innovaatioista tapahtumassa, johon kuuluivat erilaiset t & k-keskukset, rautatiealan organisaatiot, kehitysyhteistyötoimistot, yliopistot, teknoparkit, puolustusteollisuus ja energiayhtiöt.

TCDD Transportation isännöi kävijöitä messualueelle perustetulla osaston alueella.

TCDD Kuljetushenkilöt vierailijoille; YHT, Anahat, tavanomaiset, Marmaray ja Başkentray'da matkustajaliikenne toteutettiin, ajoneuvokannan, tavarakuljetusten nykytila ​​ja antoi tietoa organisaation tavoitteista.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Hankintailmoitus: Elintarvikepalvelu

Marraskuu 13 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Tarjousilmoitus: Osta akku

Marraskuu 13 @ 11: 00 - 12: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar