Yksi turvallisimmista kuljetusvälineistä

köysirata on yksi turvallisimmista kuljetusvälineistä
köysirata on yksi turvallisimmista kuljetusvälineistä

İlker Cumbul, Bursan köysiradan puheenjohtaja, vertailee liikenneonnettomuuksia köysirataonnettomuuksiin, ”liikenneonnettomuuksissa henkensä menettäneiden määrä on paljon enemmän kuin köysirataonnettomuuksien”.

Cumbul köysirataonnettomuuksissa verrattuna liikenneonnettomuuksiin on vähemmän henkeä ja vammoja, ja ihmisten ei pitäisi epäillä köysiradan turvallisuutta sanomalla: ”Kuinka voimme luopua liikenneonnettomuuksien pelosta, meidän ei pidä luopua köysiradasta. Köysirata on turvallisin kuljetusväline muihin kuljetusvälineisiin verrattuna. Molempia kuljetusvälineitä käyttävä ihminen kuolee todennäköisemmin liikenneonnettomuudessa kuin köysirata-onnettomuudessa. "

Cumbul, kolmivaiheinen turvajärjestelmä, jolla on köysiradan rakenne, selitti myös: güvenlik Turvallinen kolmivaiheinen köysirata. 70 kestää jopa km / h nopeuksia. Kun tuulen nopeus saavuttaa 40 km / h, järjestelmä alkaa varoittaa käyttäjiä visuaalisesti ja kuuluvasti. Kun 60-65 saavuttaa nopeuden km / h, asiakkaan hyväksyntä lopetetaan. Mahdolliset asiakkaat evakuoidaan nopeasti. Linjaa pidetään myös kiinni, kunnes sääolosuhteet saavuttavat turvalliset rajat. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar