Kalkkuna Giants oli keksintö rautateiden Sector Traakiassa

Kalkkunan rautatiealan jättiläisiä tavata Traakiassa
Kalkkunan rautatiealan jättiläisiä tavata Traakiassa

Kansalliset vaunuja ja vetureita tuottavat yritykset kokoontuivat Traakian liikefoorumille. Yritysten edustajien esitelmien jälkeen kahdenvälisissä kokouksissa kuullaan alan pistettä ja tulevaisuuden tavoitteita. Varatoimitusjohtajamme Mustafa Yurtseven osallistui TÜDEMSAŞ: ta edustavaan veturi- ja vaunusektoriliiketoimintafoorumiin.

Trakya Development Agencyn ja Tekirdağin maakunnan teollisuus- ja teknologiaosasto, Çorlu ja koordinaatiossa Çerkezköy Yhteistyössä kauppa- ja teollisuuskamarien kanssa järjestettiin vetureiden ja vaunujen yritystoimintaa käsittelevä yritysfoorum amacıyla kahdenvälisten liiketoimintakokousten järjestämiseksi vaunuja ja veturia valmistavien kansallisten yritysten kanssa. Ohjelmassa pidettiin kahdenvälisiä yritystapaamisia TÜDEMSAŞ, TCDD, TÜVASAŞ ja TÜLOMSAŞ, DURMARAY, BOZANKAYA ja OZBIR WAGON yksityistä sektoria edustavien virkamiesten sekä Tekirdağin ja ympäröivien maakuntien päätoimittajayritysten välillä.

Business Forum, Tekirdagin kuvernööri Aziz Yildirim sekä Namık Kemalin yliopiston rehtori. Tohtori Mümin Şahin, Cafer Sarılı, Çorlun piirikuvernööri, Fahrettin Akcal, maakunnan teollisuus- ja teknologiajohtaja, Traakian kehitysviraston pääsihteeri Mahmut Şahin, Çorlu ja Çerkezköy Kauppa- ja teollisuuskamarin presidentit osallistuivat kokoukseen.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Ostotarjous: Ohjelmisto- ja tukipalvelu

Marraskuu 11 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: Work Place Doctor Service

Marraskuu 11 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar