Sakaryassa aloitettiin valmistelut uusille liikennemuotoille

valmistelut uusille siirtoille liikenteessä yhteyksissä
valmistelut uusille siirtoille liikenteessä yhteyksissä

Ulaşım Transportation Başkan -nimisen kokouksen aikana presidentti Ekrem Yüce tapasi AKOM: n byrokraatteja ja sanoi: ”Hoidamme kuljetuksia monilla alueilla, kuten uusilla tienteillä, älykkäillä risteyksillä, merkinantojärjestelmillä, pyöräteillä, uusilla kaupungin sisäänkäynnin porteilla ja rautatiejärjestelmällä, ja jatkamme työtämme konkreettisten askelten varalta. Ottaen huomioon kasvava ajoneuvojen määrä liikenteessä, aloitimme valmistelut uusille liikkeille. Toivon, että tuomme uuden hengen Sakaryan kuljetuksiin. ”

Sakaryan pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Yüce tapasi AKOM: n byrokraattien kanssa uusia hankkeita hankittavaksi Sakaryaan liikenteessä. Presidentin neuvonantaja Tohtori Mustafa İsen, apulaispääsihteeri Ali Oktar, apulaispääsihteeri Assoc. Tohtori Kokoukseen osallistui kuljetusosaston päällikkö Furkan Beşel, Ömer Turan ja byrokraatit.

Kuljetushankkeiden prosessi alkoi

Kokouksesta keskusteltiin käynnissä olevien kaupungin kuljetushankkeiden ja toteutettavien uusien investointien lisäksi. Kaupunginjohtaja Ekrem Yüce kertoi laajentavansa Sakaryan kuljetusverkostoa ja ratkaisevansa tarpeita nykyaikaisilla askeleilla. ”Olemme aloittaneet valmistautumisemme kestävien ratkaisujen tuomiseen kaupungin kaupunkikuljetusten tulevaisuuteen. Keskustelemme byrokraattiemme kanssa uusista kuljetushankkeista ja meneillään olevista töistä. Minun on sanottava; ryhdymme kiireellisesti tarvittaviin toimiin kuljetuksia varten. Toivon, että tuomme uuden hengen Sakaryan kuljetuksiin. ”

Ajoneuvojen lukumäärä 287 tuhat 147

Kaupunginjohtaja Ekrem Yüce kertoi hoitaneensa monenlaisia ​​kuljetuksia, kuten uusia tuplateita, älykkäitä risteyksiä, pyöräteitä, uusia sisäänkäynnin portteja ja rautatiejärjestelmän kaupunkiin. Ajoneuvojen määrä kaupungissamme Turkissa nousivat keskimääräistä. TurkStat ilmoitti äskettäin, että liikenteessä rekisteröityjen ajoneuvojen määrä 287 tuhat 147. Nämä kasvavat määrät vaativat meitä ryhtymään uusiin toimiin kuljetuksissa. Otamme kuljetuksen kokonaisvaltaisella tavalla ja takaamme Sakaryan kuljetusten tulevaisuuden uusilla investoinneilla ”.

Uusi kuljetus liikkuu

Pormestari Ekrem Yüce kertoi kuljetusta käsittelevän kokouksen yksityiskohdat seuraavasti: ız Otamme konkreettisia toimia rautatiejärjestelmien suhteen. Jatkamme toteutettavuustutkimuksiamme nostalgisessa raitiovaunupisteessä, jonka jaoimme aiemmin kaupungin kanssa. Liikenteen sujuvuuden helpottamiseksi rakennamme älykkäitä risteyksiä tiettyihin pisteisiin ja tehostamme liikennettä merkinantojärjestelmillä. Teemme kuljetuksista Sakaryassa terveellisempää ja luotettavampaa uusilla kaksiväyläisillä teillä, yhteys- ja kehätieillä, pyöräteillä ja linja-autoilla, jotka sisällytetään kuljetuskalustoamme. Saanko minun lordi tehdä kaikki vaiheet, jotka ryhdymme palvelemaan kansaa.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.